Få verdifull kunnskap, innsikt, livsfilosofi og nye verktøy!

Her finner du oversikt over kurs, foredrag og workshops jeg tilbyr i yoga, meditasjon, helhetlig helse, personlig- og spirituell utvikling. Finn det som passer for deg!

Online yoga mot stress og utbrenthet

Kunsten å hvile - GRATIS minitrening

Hvordan redusere stress og la kroppen hvile? Velkommen til den GRATIS minitreningen kunsten å hvile - lær kroppen og hodet å slappe av og skape mer indre ro. 

HRV viser lavt energinivå og utbrenthet

Onlinekurs mot kronisk stress

Et onlinekurs skreddersydd for å gi slipp på kronisk stress og indre uro. Få viktig kunnskap om de underliggende årsakene til kronisk stress og hvordan gjøre noe med disse. Jeg deler mine beste verktøy for å stress ned. Kroppen din fortjener det.

Online yoga mot stress og utbrenthet

Medlemskap i online yoga og meditasjon

Velkommen til online yoga og meditasjon i naturens rytmer - få verktøyene du trenger for mer indre ro og lade kroppens batterier. Bli med på innsiden av et stort medlemsbibliotek og live yoga i nærende fellesskap. 

Helhetlig helse og indre stress

Mailgruppe for kunnskap og inspirasjon

Mitt ønske er å nå ut til mennesker som har behov for hjelpen jeg kan tilby og kunnskapen som deles. I mailgruppa blir det ofte litt mer personlige tanker om det som skjer i mitt liv, helhetlig helse og sjelens perspektiver.

Hva sier studenter?

Spirituell utvikling studenter

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang; «We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.» Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng fylt med liv. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom.

Katarina Draböl Ballari

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Student i kunsten å hvile

Å være med på Kunsten å hvile med Mari var noe av det beste jeg kunne investere i. Fra å komme hjem etter jobb og travle dager, og ta meg tid til å være med på dette minikurset, gjorde at jeg fikk roet ned og lande etter en stressende dag. Etter disse 20 minuttene var jeg som en ny utgave av meg selv. Avslappet, rolig og ny energi for andre gjøremål. Uten disse minuttene hadde jeg enten landet på sofaen som et vrak eller fortsatt videre i stressa modus.

Cathrine Emilie KronenTest ut medlemskapet online yoga og meditasjon i naturens rytmer helt GRATIS i 7 dager!

Få tilgang til hele medlemsbiblioteket og live online timer i fellesskap - test ut om det er noe for deg. Hjertelig velkommen på innsiden. 

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer