Kunsten å hvile - GRATIS minitrening!

Hvordan hvile kropp og hodet? Få enkle verktøy for å gi slipp på stress og skape mer indre ro. Skriv inn navn og email så får du tilgang til minikurset kunsten å hvile med en gang!

Hvordan hvile kroppen og hodet?

Hadde livet sett annerledes ut med evnen til å finne hvile når kroppen har blitt presset litt for hardt og er sliten? Jeg møter så mange mennesker i min hverdag som er i kronisk stressa modus - derfor har jeg laget en GRATIS minitrening for deg som har behov for å gi slipp på stress og ta tilbake kunsten å hvile.


 

Kunsten å hvile - GRATIS minitrening:

  • 5 videoer med fokus på mine viktigste verktøy for å redusere stress og skape mer indre ro.
  • Det eneste du trenger å sette av er 20 minutter i 5 dager 
  • Litt er bedre enn ingenting! Gjør alle videoen på en gang eller spre de ut til en gang i uka - følg ditt tempo.
  • Du trenger ikke noe spesielt av utstyr, men et teppe og behagelige klær kan være en fordel for å gjøre det litt mer komfortabelt for deg selv å finne hvile.
  • Tilgang til videoene så lenge du ønsker!

Innhold i minitreningen kunsten å hvile

VIDEO 1:  La pusten ta deg tilbake til kroppen

VIDEO 2: Gi slipp på stress i skuldre og nakke

VIDEO 3: Kaostanker? enkel meditasjon for å gi slipp

VIDEO 4: Enkle og effektive yogaøvelser for mer indre ro

VIDEO 5: Kroppen din fortjener dyp hvile


Legg igjen mail og fornavn - få tilgang til hele kurset med en gang!


Hva yogastudenter sier...

Å være med på Kunsten å hvile med Mari var noe av det beste jeg kunne investere i. Fra å komme hjem etter jobb og travle dager, og ta meg tid til å være med på dette minikurset, gjorde at jeg fikk roet ned og lande etter en stressende dag. Etter disse 20 minuttene var jeg som en ny utgave av meg selv. Avslappet, rolig og ny energi for andre gjøremål. Uten disse minuttene hadde jeg enten landet på sofaen som et vrak eller fortsatt videre i stressa modus.

Cathrine Emilie Kronen

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Få hjelp til å finne indre ro og tilstedeværelse...


Hva studenter sier...

Jeg vil få takke deg så inderlig for tiden jeg har fått tilbringe sammen med deg. Er det virkelig noe jeg har lært av deg så er det å ha fokus på pusten. Tror ikke det går en dag uten at du «sitter på skulder’n min» og sier: Fokus på pusten. Ta noen dype, lange pust.

Åse

På yogatimer opplever jeg at Mari er dedikert – rolig – og fokuserer på bevissthet, balanse og kontakt med ditt indre! Hun har en god stemme, og sang for oss tilslutt – da fikk jeg tårer i øynene! For et vakkert vesen! 

Liv Gade - bokinspirator

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer