En livscoach og lærer som har stått i utmattelsens mørke og opplevd personlig transformasjon på veien tilbake til livet...

du blir møtt med empati og innsikt i livets mørke sider, samtidig som vi skaper helhetlige løsninger for å bringe tilbake lyset i hverdagen. 

  • Livscoach & veileder
  • Yoga & meditasjon
  • Spirituell lærer & sjaman

Hvorfor livscoach, yoga og sjaman?

Det var absolutt ikke min fremtidsplan å bli livscoach, sjaman og spirituell lærer. Et kollaps for snart ti år siden førte meg på en helt annen vei enn det som var min plan for livet!

I vinterferien 2013 hadde jeg en hard treningsøkt. Natten etter våknet jeg med intense smerter i overarmene. Det var akutt betennelse i muskelvevet og fare for nyresvikt. Fra det punktet gikk det nedover med min helse og i månedene som fulgte ble jeg fanget i utmattelsens mørke med stor lidelse og smerte.

Når verden ble mørk...

Leiligheten i Oslo ble mitt fengsel. Det kunne gå to uker før jeg var utenfor døra og dagene ble tilbrakt i horisontalen. Jeg hadde ikke energi til å både dusje og spise frokost på morgenen, så jeg måtte velge. Til slutt måtte jeg kaste inn håndkle og flytte til mine foreldre i Sandefjord for å få hjelp i hverdagen. 

Sykehuskøene var lange og for hvert legebesøk ble mitt håp knust. Det samme svaret gikk igjen: du må lære deg å leve med det, på grunn av ung alder kan det være du blir bedre med tiden.

Livet mitt var mørkt. Jeg hadde mistet meg selv på dørterskelen til voksenlivet og fremtidshåpet visnet bort. Dagene var fylt med nervesmerter, total utmattelse og hjernetåket. På grunn av situasjonen ble tankene dystre og fortvilelsen stor. 

Etter langt tid i mørket fant jeg en artikkel om helhetlig helse. Jeg gikk inn på nettsiden til forfatteren og i dagene som fulgte lyttet jeg til alle videoene som lå der om utbrenthet, helhetlig helse og sjamanisme. 

Det ble tent et lite gnist av håp langt inne i meg. Kanskje det finnes løsninger for meg også?

Jeg meldte meg på grunnkurset i sjamanisme. Der startet min rehabiliteringsprosess for å ta tilbake fremtidshåpet, den indre gløden og energien til å leve livet. Det har vært en lang reise med svette, blod og tårer... men belønningen har vært utenfor det jeg kunne forestille meg. Det har gitt meg en ny mulighet til å leve livet med mening i hverdagen, indre glød og kontakt med sjelens visjon.  

En viktig del av den visjonen er å hjelpe andre mennesker i vanskelige helse- eller livssituasjoner på en helhetlig og profesjonell måte - fordi jeg vet hvordan det er når livet blir mørkt og fremtidshåpet visner bort.  

Bak forhenget som livscoach og sjaman

Min utdanning i den alternative verden startet i 2014. Der fikk jeg en følelse av å komme hjem - både med kunnskapen, visdommen, verktøyene og menneskene. Det er blitt en viktig del av min livsvei, og fordypningsmulighetene er mange! Derfor har utdanningen som sjaman, spirituell lærer, healer, livscoach og veileder vært kontinuerlig helt frem til i dag. 


Norsk Forening for integrative & komplementære terapeuter

Jeg er medlem av Norsk Forening for Integrative & Komplementære Terapeuter, som er en norsk fagorganisasjon for healing, friskliv og helsefremmende arbeid.

Utdanning i idrett

Jeg er utdannet fra Høgskolen i Finnmark i idrett og Norges Idrettshøgskole i idrett, kultur og utviklingssamarbeid. Deler av utdanningen foregikk i Costa Rica, Sør-Afrika og Zambia. 

Treningssenter og yoga

Fra tidlig tenårene arbeidet jeg som trener i friidrett og som resepsjonist, treningsveileder og instruktør på treningssenter. Jeg har selv vært aktiv friidrettsutøver og elsket tiden på tartandekket både som utøver og trener.


Etter jeg kollapset ble det fokus på regenererende trening som yoga og pilates, og jeg har undervist på ulike treningssenter, yogastudio og online. Jeg er glad i å arbeide med mennesker, og har erfaring som brukerstyrt personlig assistent og elevassistent. 


I senter av alt det jeg gjør står en ting sterkt: verdien av møtet mellom mennesker i hjertets kraft. 

Helhetlig perspektiv

Et helhetlig perspektiv er et sentralt begrep når jeg arbeidet med mennesker, men også i mitt eget liv. Min erfaring er at det å gå ut over kun det materielle perspektivet bringer mer mening, kontakt med sjelen og hva som virkelig er viktig i livet.  


  • Sertifisering: HRV-coach i autonome health, forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder, terapeut og lærer i Rainbow Reiki© og White Feather Sjamanisme, terapeut og lærer i ur-sjamanisme. Til sammen utgjør dette ca. 5000 utdanning- og erfaringstimer. 
  • Kurs: individuell opplæring og kurs i kvinnehelse, spirituell tantra, yoga og meditasjon. Til sammen utgjør dette ca. 1500 utdannings- og erfaringstimer.

Mine favoritter!

Jeg elsker naturen

Naturen svikter aldri, den er der alltid og tar meg i mot som jeg er. Jeg elsker sommeren, og forsøker lære meg å elske vinteren like mye. 

Hallingdal er nå mitt hjem

Jeg er fra Sandefjord, men har funnet roen i Hallingdal sammen med min kjæreste Bjørnar. Tidligere har jeg bodd i Zambia, Costa Rica, Moss, Alta og Oslo.

Favoritt yogaposisjon

Jeg fikk følelsen av hjem i restorative yoga, og favorittposisjon er den sovende svane med støttende bolster og god dyp pust <3 

Matelsker

Nytelse er en viktig del av mitt liv, og mat er for meg en stor kilde til nytelse! Kunsten å lage god, næringsrik og sunn mat har utviklet seg gjennom mange år. 

Livsfilosofi som sjaman og yogalærer

For meg handler sjelens perspektiv om visjonen for dette livet, virkelige behov og hjertets verdier. Det handler om sjelevenner og nærende fellesskap. Du vet den følelsen av å ha kjent et menneske veldig lenge, men dere har nettopp møttes? For meg er det et kjært møte med en gammel sjelevenn. 

Naturens visdom har hjulpet meg tilbake til mine indre naturlige rytmer og kroppens behov. Naturens årstider har vist meg viktigheten av å prioritere hvile som superkraft. Vinterens helbredende rytmer har vært min viktigste ressurs for å forebygge tilbakefall med dens aksept for mørketid, indre ro og stillhet. 


En sjaman er sjelens terapeut. En brobygger mellom det materielle og sjelelige. Når sjelens perspektiver bringes inn i hverdagen, kan livet få en helt annen mening og dybde. Det bringer inn nye fargespekter og verdifulle perspektiver i hverdagens karusell. 

Min yoga- og meditasjonspraksis er viktig for å jorde og sentrere meg selv i en kaotisk og stressa verden. Når jeg finner indre ro på yogamatten kan jeg igjen høre sjelen hviske og minne meg på hva som virkelig er viktig i mitt liv. 

Mine mest personlige blogginnlegg

mitt online univers - velkommen!

Online livscoaching

Mange problemer kan løses med gode verktøy, kunnskap og hjelp på veien. Men det er ikke alt som kan løses og livet kommer med sine utfordringer. Personlig har jeg vært gjennom mørke perioder i livet og problemer som har vært nær umulig å løse. Da har det vært viktig å skape mening og gode dager, selv når livet butter mot med sykdom og smerter. 

Online yoga og meditasjon

Når verden ble mørk etter mitt kollaps, ble yoga og meditasjon etter hvert en viktig del av min hverdag. Det var et sted jeg kunne lande og gi slipp på noe av stresset som hadde bygd seg opp gjennom smerte og lidelse. I dag er mulighetene som yoga og meditasjon fører med seg, noe jeg brenner for å gi videre til andre mennesker. Slik at vi sammen kan skape mer indre ro, tilstedeværelse og kjærlighet til kroppen.

Spørsmål?

Er det noe du lurer på eller har annet på hjertet, ta kontakt med meg! Jeg svarer så gjerne <3

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>