Hei, Mari her!

jeg brenner for å hjelpe mennesker på en helhetlig måte, i en verden overfokusert på materielle verdier. Hva skjer når vi bringer sjelens perspektiv og naturens visdom inn i hverdagen?

  • Livscoach & veileder
  • Yoga & meditasjon
  • Spirituell lærer & sjaman

Spirituell lærer og sjaman?!

Det var absolutt ikke min fremtidsplan å bli sjaman og spirituell lærer. Et kollaps for snart ti år siden førte meg på en helt annen vei enn det som var min plan!

Når livet ble mørkt og preget av kronisk utmattelse søkte jeg ut i den alternative verden etter løsninger. For å gjøre en lang historie veldig kort: det brakte meg tilbake til et liv i tråd med sjelens visjon. Ut i fra det vokste det frem en lidenskap for å hjelpe andre mennesker i vanskelige helse- eller livssituasjoner på en helhetlig og profesjonell måte.  

Livscoach

Samtaler med et helhetlig perspektiv for å få hjelp til å vokse ut av problemer. Sammen skaper vi et trygt rom for bevisstgjøring og nye tankemønster.

Spirituell lærer

Urgammel visdom som går ut over kun det materielle. Et holistisk og sjelelig perspektiv bringes inn i i mitt eget hverdagslivet, og i arbeid med klienter og studenter.

Yoga

Jeg underviser yoga og meditasjon i naturens rytmer. Med verktøy for å lande i kroppen, finne mer indre ro og tilstedeværelse i hverdagen. 

Profesjonell bakgrunn

Min utdanning i den alternative verden startet i 2014. Der fikk jeg en følelse av å komme hjem - både med kunnskapen, visdommen, verktøyene og menneskene. Det er blitt en viktig del av min livsvei, og fordypningsmulighetene er mange! Derfor har utdanningen som sjaman, spirituell lærer, healer, livscoach og veileder vært kontinuerlig helt frem til i dag. 


Norsk Forening for integrative & komplementære terapeuter

Jeg er medlem av Norsk Forening for Integrative & Komplementære Terapeuter, som er en norsk fagorganisasjon for healing, friskliv og helsefremmende arbeid.

Utdanning i idrett

Jeg er utdannet fra Høgskolen i Finnmark i idrett og Norges Idrettshøgskole i idrett, kultur og utviklingssamarbeid. Deler av utdanningen foregikk i Costa Rica, Sør-Afrika og Zambia. 

Treningssenter og yoga

Fra tidlig tenårene arbeidet jeg som trener i friidrett og som resepsjonist, treningsveileder og instruktør på treningssenter. Jeg har selv vært aktiv friidrettsutøver og elsket tiden på tartandekket både som utøver og trener.


Etter jeg kollapset ble det fokus på regenererende trening som yoga og pilates, og jeg har undervist på ulike treningssenter, yogastudio og online. Jeg er glad i å arbeide med mennesker, og har erfaring som brukerstyrt personlig assistent og elevassistent. 


I senter av alt det jeg gjør står en ting sterkt: verdien av møtet mellom mennesker i hjertets kraft. 

Helhetlig perspektiv

Et helhetlig perspektiv er et sentralt begrep når jeg arbeidet med mennesker, men også i mitt eget liv. Min erfaring er at det å gå ut over kun det materielle perspektivet bringer mer mening, kontakt med sjelen og hva som virkelig er viktig i livet.  


  • Sertifisering: HRV-coach i autonome health, livscoach og veileder, behandler og lærer i Rainbow Reiki© og White Feather Sjamanisme, behandler og lærer i ur-sjamanisme. Til sammen utgjør dette ca. 5000 utdanning- og erfaringstimer. 
  • Kurs: individuell opplæring og kurs i kvinnehelse, spirituell tantra, yoga og meditasjon. Til sammen utgjør dette ca. 1500 utdannings- og erfaringstimer.

Mine favoritter!

Jeg elsker naturen

Naturen svikter aldri, den er der alltid og tar meg i mot som jeg er. Jeg elsker sommeren, og forsøker lære meg å elske vinteren like mye. 

Hallingdal er nå mitt hjem

Jeg er fra Sandefjord, men har funnet roen i Hallingdal sammen med min kjæreste Bjørnar. Tidligere har jeg bodd i Zambia, Costa Rica, Moss, Alta og Oslo.

Favoritt yogaposisjon

Jeg fikk følelsen av hjem i restorative yoga, og favorittposisjon er den sovende svane med støttende bolster og god dyp pust <3 

Matelsker

Nytelse er en viktig del av mitt liv, og mat er for meg en stor kilde til nytelse! Kunsten å lage god, næringsrik og sunn mat har utviklet seg gjennom mange år. 

Litt mer personlig om min livsfilosofi

For meg handler sjelens perspektiv om visjonen for dette livet, virkelige behov og hjertets verdier. Det handler om sjelevenner og nærende fellesskap. Du vet den følelsen av å ha kjent et menneske veldig lenge, men dere har nettopp møttes? For meg er det et kjært møte med en gammel sjelevenn. 

Naturens visdom har hjulpet meg tilbake til mine indre naturlige rytmer og kroppens behov. Naturens årstider har vist meg viktigheten av å prioritere hvile som superkraft. Vinterens helbredende rytmer har vært min viktigste ressurs for å forebygge tilbakefall med dens aksept for mørketid, indre ro og stillhet. 


En sjaman er sjelens terapeut. En brobygger mellom det materielle og sjelelige. Når sjelens perspektiver bringes inn i hverdagen, kan livet få en helt annen mening og dybde. Det bringer inn nye fargespekter og verdifulle perspektiver i hverdagens karusell. 

Min yoga- og meditasjonspraksis er viktig for å jorde og sentrere meg selv i en kaotisk og stressa verden. Når jeg finner indre ro på yogamatten kan jeg igjen høre sjelen hviske og minne meg på hva som virkelig er viktig i mitt liv. 

Mine mest personlige blogginnlegg

mitt online univers - velkommen!

Online livscoaching

Mange problemer kan løses med gode verktøy, kunnskap og hjelp på veien. Men det er ikke alt som kan løses og livet kommer med sine utfordringer. Personlig har jeg vært gjennom mørke perioder i livet og problemer som har vært nær umulig å løse. Da har det vært viktig å skape mening og gode dager, selv når livet butter mot med sykdom og smerter. 

Online yoga og meditasjon

Når verden ble mørk etter mitt kollaps, ble yoga og meditasjon etter hvert en viktig del av min hverdag. Det var et sted jeg kunne lande og gi slipp på noe av stresset som hadde bygd seg opp gjennom smerte og lidelse. I dag er mulighetene som yoga og meditasjon fører med seg, noe jeg brenner for å gi videre til andre mennesker. Slik at vi sammen kan skape mer indre ro, tilstedeværelse og kjærlighet til kroppen.

Spørsmål?

Er det noe du lurer på eller har annet på hjertet, ta kontakt med meg! Jeg svarer så gjerne <3

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>