En livscoach og lærer som har stått i utmattelsens mørke og opplevd transformasjon på veien tilbake til livet...

Min egen reise har ført til innsikt i livets mørke sider og stor empati for mennesker som opplever vanskelige helse- og livssituasjoner. Jeg har personlig erfaring med hvordan det er å finne nye veier når alt stopper opp og livet går årevis i motbakke.

Hvorfor livscoach, yogalærer og sjaman?

Det var absolutt ikke min fremtidsplan å bli livscoach, yogalærer og sjaman. Et totalkollaps med kronisk utmattelse (ME) som konsekvens, førte meg på en helt annen vei enn det som var min plan for livet!

Vinterferien 2013 ble slutten på livet slik jeg kjente det. Da hadde jeg en hard treningsøkt som endte med akutt betennelse i begge overarmene og fare for nyresvikt. Fra det punktet gikk det nedover med helsa og i månedene som fulgte ble jeg fanget i utmattelsens mørke med stor lidelse og smerte.

Når min verden ble mørk...

Leiligheten i Oslo ble mitt fengsel, og det kunne gå to uker før jeg var utenfor døra. Jeg hadde ikke energi til å både dusje og spise frokost på morgenen. Utmattelsen dominerte hverdagen og jeg måtte flytte hjem til mine foreldre for å få hjelp.

Sykehuskøene var lange og for hvert legebesøk ble håpet knust. Det samme svaret gikk igjen: du må lære deg å leve med det.

Livet ble mørkt. Jeg hadde mistet meg selv på dørterskelen til voksenlivet og fremtidshåpet visnet bort. Dagene var fylt med nervesmerter, utmattelse og hjernetåke. 

Ved en tilfeldighet kom jeg over en historie som tente en liten gnist av  håp inne i meg. Kanskje det finnes løsninger for meg også?

I den holistiske verden startet min rehabiliteringsprosess for å ta tilbake fremtidshåpet og den indre gløden. Det har vært en lang reise med svette, blod og tårer... men belønningen har vært utenfor det jeg kunne forestille meg. Det har gitt meg muligheten til å leve livet med mening i hverdagen, indre glød og kontakt med sjelens visjon.  

En viktig del av den visjonen er å hjelpe andre mennesker i vanskelige helse- eller livssituasjoner på en helhetlig og profesjonell måte for å finne løsninger og et lite håp i mørket. 

Helhetlig perspektiv

Et helhetlig perspektiv er et sentralt begrep når jeg arbeider med mennesker, men også i mitt eget liv. Det å gå ut over det materielle bringer inn nye perspektiver, kontakt med sjelen og en dypere følelse av mening i hverdagen. 


  • Sertifisering: HRV-coach i autonome health, forandre ditt liv på 90 dager coach og livsveileder, terapeut og lærer i Rainbow Reiki© og lærer i Yggdrasil Sjamanskole, 200 timer yogalærerutdannelse. Til sammen utgjør dette ca. 5500 utdanning- og erfaringstimer. 
  • Kurs: individuell opplæring og kurs i kvinnehelse, spirituell tantra, yoga og meditasjon. Til sammen utgjør dette ca. 1500 utdannings- og erfaringstimer.

Mine favoritter!

Jeg elsker naturen

Naturen svikter aldri, den er der alltid og tar meg i mot som jeg er. Jeg elsker sommeren, og forsøker lære meg å elske vinteren like mye. 

Hallingdal som hjem

Jeg er fra Sandefjord, men har funnet roen i Hallingdal sammen med min kjæreste Bjørnar. Tidligere har jeg bodd i Zambia, Costa Rica, Moss, Alta og Oslo.

Favoritt yogaposisjon

Jeg fikk følelsen av hjem i restorative yoga, og favorittposisjon er den sovende svane med støttende bolster og god dyp pust <3 

Matelsker

Nytelse er en viktig del av mitt liv, og mat er for meg en stor kilde til nytelse! Kunsten å lage god, næringsrik og sunn mat har utviklet seg gjennom mange år. 

Et online univers med fokus på helhetlig helse - velkommen!

Online livscoaching

Mange problemer kan løses med gode verktøy, kunnskap og hjelp på veien. Men det er ikke alt som kan løses og livet kommer med sine utfordringer. Personlig har jeg vært gjennom mørke perioder og problemer som har vært nær umulig å løse. Da har det vært viktig å skape mening og gode dager, selv når livet butter mot med sykdom og smerter. 

Online yoga og meditasjon

Når min verden var mørk ble yoga etter hvert en viktig del av hverdagen. Det var et sted jeg kunne lande og gi slipp på noe av stresset som hadde bygd seg opp gjennom smerte og lidelse. I dag er mulighetene som yoga og meditasjon fører med seg noe jeg brenner for å gi videre til andre mennesker. Slik at vi sammen kan skape mer indre ro, tilstedeværelse og kjærlighet til kroppen.

Mine mest personlige blogginnlegg

Spørsmål?

Er det noe du lurer på eller har annet på hjertet, ta kontakt med meg! Jeg er her for deg og svarer så gjerne. 

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>