Personvernerklæring

Er du opptatt av hvordan dine personopplysninger blir ivaretatt i denne nettbutikken? Da har du kommet til rett sted!

På denne siden finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger og dine rettigheter som registrert hos oss. Vi håper du finner god informasjon og det du leter etter. Hvis du har spørsmål om vår behandling av personopplysninger kan du selvfølgelig kontakte oss. Vi er opptatt av din trygghet, og tar dine henvendelser seriøst. 

Behandlingsansvarlig

Mari Anfinsen Nilsen er behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Vår nettstedsadresse er: https://www.marianfinsen.no

Navn: Mari Anfinsen Nilsen

E-postadresse: post@marianfinsen.no

Telefon: 900 82 827

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden. Opplysningene lagres i ulike systemer, avhengig av hvilke behandling som gjøres. 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med markedsføring eller ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Å administrere medlemskap, timebestilling, kursadministratjon, påmelding/deltagelse i aktiviteter og arrangementer. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Noen av opplysningene vi innhenter fra deg kan bli brukt på en av følgende måter :

• Hvis du vil tilpasse din erfaring

Din informasjon hjelper oss til å bedre svare på dine individuelle behov 

• For å forbedre vår hjemmeside
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre nettsider basert på den informasjon og tilbakemeldinger vi får fra deg

• For å forbedre kundeservicen
Din informasjon hjelper oss mer effektivt å svare på dine forespørsler til vår kundestøtte

• For å behandle transaksjoner, timebestilling, påmelding til kurs og medlemskap
Din informasjon, enten offentlig eller privat, vil ikke bli solgt, byttet, overført, eller gitt til andre selskap uansett grunn uten ditt samtykke annet enn for det uttrykkelige formål å levere det kjøpte produktet eller tjenesten som er forespurt.

• For å administrere kampanjer, konkurranse, undersøkelse eller andre nettstedfunksjoner.

• For å sende deg nyhetsbrev.

E-postadressen du oppgir for ordrebehandling, vil kun bli brukt til å sende deg informasjon og oppdateringer vedrørende din bestilling.

Merk: Hvis du på noe tidspunkt ønsker å avslutte abonnementet av fremtidige nyhetsbrev inkluderer vi en link på bunnen av hver e-post hvor du kan avslutte ditt nyhetsabonnement med ett klikk.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Der du har samtykket vil opplysningene benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss. Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Vi kan motta data fra tredjeparter som f.eks analytiske leverandører som Google basert utenfor EU, annonserings nettverk som Facebook eller Instagram basert utenfor EU, for eksempel søke leverandører som Google basert utenfor EU, leverandører av tekniske tjenester, mailsystem, betalings- og leveringstjenester.

Informasjonskapsler

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse, service og brukeropplevelse i alle kanaler. Bruk av cookies er basert på samtykke gjennom cookies-innstillinger i din nettleser, samt din fortsatte bruk av våre sider. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Noen ganger må vi dele opplysninger om deg for å ivareta bedriftens drift og sikkerhet. Det kan være offentlige myndigheter vi er pliktet å rapportere til, regnskapsfører og databehandlere: leverandører som behandler personvernopplysninger på våre vegne.

Databehandlere benyttes for journalføring, nyhetsbrev, e-post, kalender, digitale møter, regnskap, fakturering, digital notatbok, skylagring, medlemskap, nettbutikk, betalinger på nett. Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Om du ber at passordet tilbakestilles, vil din IP-adresse tas med i e-posten om tilbakestilling av passord.

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Dette inkluderer ikke betrodde tredjeparter som bistår oss i drift av vår hjemmeside, driver vår virksomhet eller service for deg så lenge disse partene er enige om å holde denne informasjonen konfidensiell. Imidlertid kan ikke-personlig identifiserbar informasjon om besøkende gis til andre parter for markedsføring, reklame eller annet bruk.

Tredjeparts lenker
Av og til, etter eget skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på våre nettsider. Dette nettstedet kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, programtillegg (plug-ins) og applikasjoner. Disse tredjeparts nettsteder har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Vi har derfor ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til disse nettstedene. 

Kun online personvern
Dette online personvern gjelder bare for informasjon innhentet gjennom vår nettside og ikke til informasjon som samles inn offline.

Ditt samtykke
Ved å bruke våre sider samtykker du til våre nettsiders retninglinjer for personvern.

Endringer i våre retningslinjer for personvern
Hvis vi beslutter å endre vår personvernpolitikk vil vi legge ut disse endringene på denne siden og/eller oppdatere Personvern endringsdato nedenfor.

Disse retningslinjene for personvern ble sist endret 07.01.2022

Internasjonale overføringer

Land utenfor EØS-området gir ikke alltid det samme beskyttelsesnivået til dine personopplysninger, så europeisk lov har forbudt overføring av personopplysninger utenfor EØS, med mindre overføringen oppfyller visse kriterier. Mange av våre tredjeparts tjenesteleverandører er basert utenfor EØS, slik at behandlingen av dine personopplysninger vil innebære overføring av data utenfor EØS. Når vi overfører dine personlige data ut av EØS, gjør vi vårt beste for å sikre dine personopplysninger. 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Du har også rett til å kontakte Datatilsynet dersom du er uenig i avgjørelser eller behandlingsmåter hos oss.

Hvordan melder jeg med av nyhetsbrev?

For å melde deg av vårt nyhetsbrev er alt du trenger å gjøre er å klikke på “Meld av / Unsubscribe”-lenken nederst på en hvilken som helst e-post du mottar fra oss .

Du kan også kontakte vår supportsenter (https://marianfinsen.no/kontakt) og be om å bli fjernet fra vårt nyhetsbrev.

Trygghet

Vi håper at du er trygg på at vi tar våre forpliktelser om personvern, behandling, lagring og beskyttelse av informasjon på alvor. Spørsmål eller henvendelser kan sendes til post@marianfinsen.no



Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>