Medlemskap online yoga & meditasjon i naturens rytmer

Få verktøyene du trenger for mer indre ro og tilstedeværelse. 

Få verktøyene du trenger

for mer indre ro og tilstedeværelse

Går hverdagen i et høyt tempo? Lav på energi eller opplevelse av indre uro? Du er ikke alene, og jeg har vært der selv med en hverdag i skyhøyt stressnivå! Med medlemskap i online yoga og meditasjon får du verktøy for å ta godt vare på helsa og tilstedeværelse i de små øyeblikkene i livet.

rolig Yoga

Yogaøvelsene er rolige bevegelser i kontakt med pusten. Få hjelp til å lande i kroppen og stresse ned. 

meditasjon 

Vend blikket innover med øvelser for stillhet i sinnet. En perfekt praksis for å takle en hektisk hverdag!

naturens rytmer

Vi alle kommer fra naturen og kan gjenforenes med våre urgamle røtter, ta tilbake stødigheten og indre ro.

Online yoga og meditasjon for å bryte ut av sirkelen

med stress og slitenhet

meditasjon

Det er gjort mye forskning på meditasjon. Mange av fordelene er vitenskapelig bevist, som blant annet: 

 • Bedre motstand mot stress
 • Redusert hormonelle reaksjoner på stress
 • Lindre smerte og redusere angst mot smerte
 • Økt kreativitet og nytenking
rolig yoga

Det finnes fordeler med meditasjon og yoga som går ut over det vitenskapen kan bevise. Det er blant annet bedre kontakt med den indre stemmen, sjelen og din intuisjon.  

Kroppen er utspring for alle opplevelser. I ubalanse legger den begrensninger på livet. Få mer bevegelsesfrihet og overskudd til hverdagen med rolige yogaøvelser. 

naturens rytmer

Vi mennesker har alltid vært en del av naturen, det er der vi har våre dypeste røtter. Bli med på en reise inn i naturens rytmer for å utforske hva vi kan lære av hennes skjønne musikk og visdom.

På min reise tilbake til naturens rytmer fikk jeg en dyp følelse av å komme hjem, indre stødighet og tilhørlighet. Bli med på reisen! 

Hva andre sier?

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Et nærende fellesskap

med online yoga og meditasjon

Pappa er en mann som aldri har vært i et yogastudio og finner det stressende. Kanskje du kjenner deg igjen? Han har sagt at det er så rart, men han får denne følelsen av fellesskap selv om det er online.

Medlemskapet er laget for deg som har behov for et fellesskap, med muligheten til å samles online til faste tider!

En liten pust i bakken...

Føles hverdagen krevende og stressa? Gir kroppen signaler om behov for en pust i bakken og lade batteriene for nye krav og gjøremål? Da er du på rett sted - din lille oase med næring til kropp, sinn og sjel. 

Hvorfor Mari som lærer?

I så mange år levde jeg med kroniske smerter og vet godt hvordan det er å pushe på når kroppen roper etter hvile! Det har vært utallige rehabiliteringsprosesser etter idrettsskader.

Min erfaring med skader og bakgrunn fra idrett har inspirert meg til å undervise med stort fokus på teknikk, individuell tilpasning og finne det som føles godt for deg og din kropp.

Det sjelelige perspektivet bringes inn i yoga- og meditasjonstimer med livsfilosofi, visdom og impulser til nye tankemønster. 

Medlemskap priser

MÅNEDLIG

Månedlig medlemskap, ingen binding:


350,- pr. mnd


Medlemskapet inkluderer:

Tilgang til egen medlemsportal med over 100 ulike yogatimer, meditasjon og guidet avspenning. 

Live online timer på zoom i nærende fellesskap


Beløpet blir trukket månedlig fra kortet du betaler med første gangen. Medlemskapet løper til det blir sagt opp. 

Årlig

Årlig medlemskap,    lavere pris:


3500,- pr. år


Medlemskapet inkluderer:

Tilgang til egen medlemsportal med over 100 ulike yogatimer, meditasjon og guidet avspenning.

Live online timer på zoom i nærende fellesskap


Beløpet blir trukket årlig fra kortet du betaler med første gangen. Medlemskapet løper til det blir sagt opp.

Hva inneholder medlemskapet?

Medlemskap i online yoga og meditasjon i naturens rytmer er laget for å gi deg oppfølging over tid og et system for å finne tilbake til indre ro, tilstedeværelse og energi i hverdagen. 

 1. 1
  Tilgang til egen medlemsportal - praktiser yoga og meditasjon akkurat nå det passer deg! Det er over 100 ulike videoer med yoga, meditasjon, avspenning og undervisning i livsfilosofi - inspirert av naturens helbredende rytmer. 
 2. 2
  Fokus på rolig og nærende yoga. De aller roligste timene er restorative yoga hvor alle øvelsene er liggende eller sittende. I mer aktive timer er det fokus på riktig muskelaktivitering og en trygg praksis med riktig teknikk. 
 3. 3
  Live online timer i fellesskap på zoom tirsdager 20.00-21.00. Her gjør vi et dypdykk i naturens rytmer. Bli kjent med årshjulet og hvordan bringe ressursene til årstidene inn i hverdagslivet for mer energi, helbredende krefter og magisk hvile. Vi følger skoleruta og har fri på rød dager.
 4. 4
  Live online timer i fellesskap på zoom torsdager 07.00-07.30. Rolig dynamisk yoga for en god start på dagen! Vi følger skoleruta og har fri på rød dager.

Hva andre sier?

Liv Gade bokinspirator

På yogatimer opplever jeg at Mari er dedikert – rolig – og fokuserer på bevissthet, balanse og kontakt med ditt indre! Hun har en god stemme, og sang for oss tilslutt – da fikk jeg tårer i øynene! For et vakkert vesen! 

Liv Gade, bokinspirator

Medlemsportalen fungerer helt utmerket! Den er ryddig, oversiktlig og lett å finne frem i.  Supert at du skriver noen ord om hva øktene innebærer, og hvor lang tid de tar. Da kan man tilpasse både etter hva man har behov for der og da, og hvor lang tid man har til rådighet. Jeg kjenner at «dørstokkmila» blir kortere med et sånt tilbud, og i tillegg er timene veldig bra. Helt supert opplegg!

Astrid

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt. Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede. Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

Åse Vabog


Ofte stilte spørsmål

Hvem er medlemskapet for?

Medlemskap i yoga og meditasjon er for deg som ønsker å finne tilbake til indre ro, tilstedeværelse og mer energi i hverdagen - uavhengig om du er ung eller gammel, mann eller dame. Med en investering på 10 minutter om dagen kommer du SÅ LANGT!

Jeg er ny til yoga, passer det for meg?

Inkludert i medlemskapet er det videoer med innføring i teknikk og trygg trening - laget for deg som er helt ny til yoga! I mine timer er det fokus på rolig yogaøvelser, riktig muskelaktivering og teknikk. Passer godt for deg som er helt ny til yoga :)

Hvordan får jeg tilgang?

Medlemskapet er 100 % online - rett hjem i din egen stue. Ved påmelding får du en mail med link, brukernavn og passord til medlemsportalen hvor du finner videoer med meditasjon, yoga, avspenninger og kunnskap. Det er bare til å klikke på linken og logge seg inn. Inne på medlemsportalen ligger det også link til zoom for online timer i fellesskap. 

Er det datateknsike vanskelig?

Nei, det datatekniske er ikke vanskelig. Ved påmelding skriver du selv inn brukernavn og passord, etter du har meldt deg på får du link til innloggingsiden. Klikk på linken og logg deg inn. Da er du inne på medlemsportalen og det er enkelt å finne frem til timene du ønsker! 

Hvor lenge har jeg tilgang?

Så lenge du er medlem har du tilgang til alt innhold på medlemsportalen og online live timer i fellesskap. Investeringen er 350,- pr. mnd eller 3500,- pr. år (automatisk fornyelse til medlemskapet blir sagt opp) - for en liten oase med næring for din kropp, sin og sjel. 

 

Hva er inkludert i medlemskapet?

Egen medlemsportal - praktiser akkurat når du vil! Med videoer som inneholder: over 100 ulike yogatimer, meditasjoner, guidede avspenninger og videoer med innsikt i spennende tema for en bedre helse.

Live online timer i fellesskap på zoom.

Når er live online timene på zoom?

Tirsdager 20.00-21.00 og torsdager 07.00-07.30.

Vi følger skoleruta med ferier og rød dager.  Det er ingen live yoga fra midten av juni til midten av august og pause i desember måned. Livetimer utgår ved sykdom.

Ikke på zoom enda? Det er enkelt å bruke! Du kan være helt anonym uten kamera og lyd. Mulighet for å stille spørsmål og dele erfaringer for de som ønsker det. Erfaringen viser at det blir en følelse av fellesskap selv om vi ikke er i samme rom.   

Jeg er allerede en erfaren yogi, passer dette for meg?

Medlemskapet passer for deg som ønsker å fordype deg i din yoga- og meditasjonspraksis - spesielt om du har et ønske om å komme enda mer i kontakt med egen kropp og sinn for å skape mer indre ro, tilstedeværelse og en meditativ tilstand i hverdagen. 

Usikker på om dette er for deg?

Jeg er en av de som ønsker all informasjon før jeg tar en beslutning - gjelder det deg også forstår jeg det veldig godt! Derfor har du muligheten til å teste ut medlemskapet i 14 dager helt GRATIS - for å sjekke ut om dette er noe for deg. 

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>