Medlemskap online yoga og meditasjon i naturens rytmer

Få verktøyene du trenger for mer indre ro, tilstedeværelse og lade kroppens batterier. Velkommen til online yoga inspirert av naturens rytmer og visdom. 

Bli med på innsiden av et nærende medlemsbibliotek!

Få verktøyene du trenger

for å gi slipp på stress og lade batteriene

Få verktøyene du trenger for å lade batteriene, redusere stress og øke tilstedeværelsen i de små øyeblikkene i livet. Dette er yoga som passer godt for deg som bygger deg opp etter sykdom eller sakder - eller har behov for noen gode pusterom i hverdagen. 

rolig Yoga

Yogaøvelsene er rolige bevegelser i kontakt med pusten. Få hjelp til å lande i kroppen og stresse ned. 

meditasjon 

Vend blikket innover med øvelser for stillhet i sinnet. En perfekt praksis for å takle en hektisk hverdag!

naturens rytmer

Gjenforen deg med naturens helbredene rytmer - ta tilbake vinterens dype hvile og indre ro.

Online yoga og meditasjon i naturens rytmer 

hva finnes inne på medlemsportalen?

 • Restorative yoga inspirert av naturens rytmer og visdom - skreddersydd for å gi slipp på stress og lade batteriene
 • Guidet avspenning for dyp hvile og indre ro
 • Kunnskap relatert til livsfilosofi, naturens rytmer og helhetlig helse
 • Yoga og meditasjon som et ritual for de 8 årstidsmarkeringene
 • Yoga relatert til chakrasystemet for innsikt i underliggende årsaker til stress og hastverk
 • Yoga for nybegynnere med fokus på en trygg praksis med riktig teknikk
 • Måneyoga - gå i resonans med månens helbredende rytmer
 • Rolig dynamisk yoga for bevegelighet og styrke
 • Korte yogatimer for hektiske dager
 • Yoga mot ryggsmerter
 • Pusteøvelser
 • +++++
 • Til sammen over 150 ulike timer å velge mellom!

Hva andre sier?

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Online yoga og meditasjon i naturens rytmer

Føles hverdagen krevende og stressa? Gir kroppen signaler om behov for en pust i bakken og lade batteriene for nye krav og gjøremål? Da er du på rett sted - din lille oase med næring til kropp, sinn og sjel. 

Hvorfor Mari som lærer?

I mange år har jeg levd med kroniske smerter og vet godt hvordan det er å pushe på når kroppen roper etter hvile! Det har vært utallige rehabiliteringsprosesser etter idrettsskader.

Min erfaring med skader, kroppslige smerter og bakgrunn fra idrett har inspirert meg til å undervise med stort fokus på teknikk, individuell tilpasning og finne det som føles godt for deg og din kropp.

Jeg brenner for å undervise i naturens rytmer - fordi det er et stort behov i samfunnet vårt å stresse ned og ha gode verktøy for å finne indre ro. Det sjelelige perspektivet bringes inn i yogatimer med livsfilosofi, kunnskap, naturens rytmer og impulser til nye tankemønster. 

Priser for medlemskap

Månedlig medlemskap

150,-

Medlemskapet inkluderer:

Tilgang til egen medlemsportal med over 150 ulike yogatimer, meditasjon, kunnskap og guidet avspenning. 


Beløpet blir trukket månedlig fra kortet du betaler med. Medlemskapet løper til det blir sagt opp. 

Månedlig medlemskap

250,-

Medlemskapet inkluderer:

Tilgang til egen medlemsportal med over 150 ulike yogatimer, meditasjon, kunnskap og guidet avspenning. 


Beløpet blir trukket månedlig fra kortet du betaler med. Medlemskapet løper til det blir sagt opp. 

Årlig
medlemskap

1750,-

Medlemskapet inkluderer:

Tilgang til egen medlemsportal med over 150 ulike yogatimer, meditasjon, kunnskap og guidet avspenning. 


Beløpet blir trukket månedlig fra kortet du betaler med. Medlemskapet løper til det blir sagt opp. 

Medlemskap månedlig kommer med to ulike priser - velg den prisen som passer for deg og din lommebok. Jeg ønsker at medlemsportalen skal være tilgjengelig for mennesker med ulik økonomi og at du kan være med å velge den prisen du syntes passer for medlemskapet. Velg det som passer for deg også sees vi på yogamatten.

Hva andre sier?

Liv Gade bokinspirator

På yogatimer opplever jeg at Mari er dedikert – rolig – og fokuserer på bevissthet, balanse og kontakt med ditt indre! Hun har en god stemme, og sang for oss tilslutt – da fikk jeg tårer i øynene! For et vakkert vesen! 

Liv Gade, bokinspirator

Medlemsportalen fungerer helt utmerket! Den er ryddig, oversiktlig og lett å finne frem i.  Supert at du skriver noen ord om hva øktene innebærer, og hvor lang tid de tar. Da kan man tilpasse både etter hva man har behov for der og da, og hvor lang tid man har til rådighet. Jeg kjenner at «dørstokkmila» blir kortere med et sånt tilbud, og i tillegg er timene veldig bra. Helt supert opplegg!

Astrid

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt. Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede. Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

Åse VabogOfte stilte spørsmål om medlemskap i online yoga og meditasjon i naturens rytmer

Hvem er medlemskapet for?

Medlemskap i online yoga og meditasjon i naturens rytmer er for deg som ønsker å finne tilbake til indre ro, tilstedeværelse og mer energi i hverdagen - uavhengig om du er ung eller gammel, mann eller dame. 

Jeg er ny til yoga, passer det for meg?

Inkludert i medlemskapet er det videoer med innføring i teknikk og trygg trening - laget for deg som er helt ny til yoga! I mine timer er det fokus på rolig yogaøvelser, riktig muskelaktivering og teknikk. Passer godt for deg som er helt ny til yoga :)

Hvordan får jeg tilgang?

Medlemskapet er 100 % online - rett hjem i din egen stue. Ved påmelding lager du eget brukernavn og passord, samt link til medlemsportalen hvor du finner videoer med meditasjon, yoga, avspenninger og kunnskap. Det er bare til å klikke på linken og logge seg inn.

Er det datateknsike vanskelig?

Nei, det datatekniske er ikke vanskelig. Ved påmelding skriver du selv inn brukernavn og passord, etter du har meldt deg på får du link til innloggingsiden. Klikk på linken og logg deg inn. Da er du inne på medlemsportalen og det er enkelt å finne frem til timene du ønsker! Er du usikker har jeg laget en helt egen guide til den online kunnskapen du trenger for å være med. KLIKK HER så får du hjelpen du trenger - eller ta kontakt med meg om du lurer på noe. 

Hvor lenge har jeg tilgang?

Så lenge du er medlem har du tilgang til alt innhold på medlemsportalen - medlemsskapet løper til du sier det opp. 

 

Hva er inkludert i medlemskapet?

Egen medlemsportal - praktiser akkurat når du vil! Med videoer som inneholder: over 150 ulike yogatimer, meditasjoner, guidede avspenninger og videoer med innsikt i spennende tema for en bedre helse.

Jeg er allerede en erfaren yogi, passer dette for meg?

Medlemskapet passer for deg som ønsker å fordype deg i din yoga- og meditasjonspraksis.  Det passer spesielt godt for deg som har et ønske om å komme i dypere kontakt med egen kropp og sinn for å skape mer indre ro, tilstedeværelse og en meditativ tilstand i hverdagen. 

Test ut online yoga og meditasjon i naturens rytmer 

Bli med på innsiden av medlemsportalen i 7 dager helt GRATIS - for å teste ut om dette passer for deg. 

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer