Ikke gå glipp av verdifull informasjon og kunnskap

Mitt ønske er å nå ut til mennesker som har behov for hjelpen jeg kan tilby og kunnskapen som deles. I mailgruppa blir det ofte litt mer personlige tanker om det som skjer i mitt liv, helhetlig helse og sjelens perspektiver.

Hjertelig velkommen!

Hjertet mitt brenner for å hjelpe mennesker på en helhetlig måte i vanskelige helse- eller livssituasjoner

Visjonen med mailgruppa er å dele kunnskap og innsikt i helhetlig helse. I over femten år har jeg arbeidet for å finne løsninger på smerter i kroppen og en problematisk helsesituasjon. 


Det positive med min vanskelige og kronglete vei er at det har ført til at jeg har lært mye om helhetlig helse og personlighetsutvikling! Jeg har blant annet erfaring med en rekke ulike terapiformer, biologisk tannlege, holistisk medisin og leger. Gjennom årenes løp har jeg studert livscoaching, veiledning, kvinnehelse, tantra og seksualitet, praktisk psykologi, Rainbow Reiki, sjamanisme, yoga og meditasjon.


Jeg ønsker å dele min erfaring for å gi inspirasjon og håp til at det kanskje finnes løsninger vi ikke trodde var mulig. Det er en del av min sjels reise å være der for andre mennesker og gi videre den hjelpen jeg fikk når alt var mørkt.


Du er hjertelig velkommen, eller kanskje du kjenner noen som har behov for en liten gnist av håp? Del gjerne linken videre!

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer