Inspirasjon til transformasjon

Det føles skummelt for meg å dele personlige historier ute i det åpne rom for alle å lese. For mer innsikt i min personlig erfaring og hverdagsliv, bli med i min indre sirkel på mail! Der kan vi bli bedre kjent i tryggere rammer og jeg deler inspirasjon til transformasjon ut i fra egen livshistorie. 

En indre sirkel med inspirasjon og kunnskap!

Visjonen med den indre sirkelen på mail er å dele av min livshistorie og kunnskap. I over ti år har jeg arbeidet med å komme tilbake til livet med energi, indre glød og hverdagsmening. Reisen ut av mørket med kronisk utmattelse har vært en kronglete vei! Det har ført til at jeg har lært mye om helhetlig helse og terapi, holistisk medisin, kvinnehelse, sjelens perspektiver, familiekonstellasjoner og praktisk psykologi.


Hvorfor bli med i mailgruppa?

Mørket viste veien tilbake til meg selv og indre essens. Det har blitt mange år hvor jeg har samlet visdom og erfaring i hvordan legge til rette for god helse og energi i hverdagen, både i egen erfaring og arbeid med klienter og studenter. Gjennom disse årene har jeg endret alle områder i mitt liv... og det har ført meg tilbake til sjelens vei og en god hjertefølelse i hverdagen.


Det er denne innsikten og kunnskapen jeg ønsker å dele med menneskene rundt meg. For å gi inspirasjon og håp til at det kanskje finnes løsninger vi ikke trodde var mulig. Det er en del av min sjels reise å være der for andre mennesker og gi videre den hjelpen jeg fikk når alt var mørkt.


Du er hjertelig velkommen, eller kanskje du kjenner noen som har behov for en liten gnist av håp? Del gjerne linken videre til noen som trenger den.  

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>