Indre ro og tilstedeværelse

Se for deg en varm sommerdag med gode venner. Du er i stand til å være tilstede og NYTE de små magiske øyeblikkene med lave skuldre. 

Hva hadde det gjort med deg å leve med litt mindre hastverk og stress?

For meg har det gjort en verden av endring! Jeg har levd et liv med kronisk høy stressnivå og overtrening, som førte til et stort kollaps for snart ti år siden.

Noe av det viktigste jeg har gjort på veien mot god helse og livsgnist? Det er å balansere nervesystemet (redusere stress). Det gjør at jeg kan stå opp om morgenen å føle meg uthvilt!

Det er ikke så mye som skal til!

Det er ikke alltid så mye som skal til! En student fortalte en gang til meg: Mari, det er så deilig å ta sånne små pauser... det er som om jeg kommer tilbake til kroppen min! Jeg kan høre fuglene synge og legger merke til hvordan sola varmer på kroppen. Og når jeg tar noen steg tilbake, så blir ikke det jeg står i så ille lenger.

Mange opplever at små pauser ikke tar noe lenger tid, men at det handler om hva vi VELGER å gjøre i de små pausene. Test gjerne ut oppskriften under for redusere stress når du har 5 ledige minutter i hverdagen (f.eks. når du venter på bussen, sitter på do, en venn er sen til kaffeavtalen eller når guttungen spiller fotball).

Sett av 5 minutter egentid for å redusere stress og hastverk!

  1. Gi deg selv 5 minutter (sett på en klokke som piper etter 5 minutter). Gå ut i naturen - det kan være til havet, i skogen eller et tre i hagen.
  2. Gi beskjed til menneskene rundt deg at du trenger 5 minutter for deg selv.
  3. Finn et behagelig sted å sitte. Lukke gjerne igjen øynene, ta noen gode dype pust og la skuldrene gli vekk fra ørene.
  4. Si til deg selv: min reise mot indre ro starter NÅ.
  5. Forsøk å tillate deg selv å lande i kroppen og bare la deg selv være til for noen øyeblikk sammen med naturen rundt deg.

Når klokka ringer er du ferdig og du kan gå tilbake til hverdagen! Når du gjør dette flere ganger, kanskje du merker endringer? 

Kunsten å hvile!

Det kan være vanskelig å gjennomføre prosjekter på egenhånd. Jeg har selv hatt problemer med å sette av egentid for å redusere stress! Min motivasjon hadde svikta for lenge siden om jeg ikke hadde hatt hjelp på veien til å inspirere meg og fylle på med ny kunnskap.

Derfor har jeg laget et onlinekurs for deg som opplever kronisk stress og lavt energinivå, for å ta tilbake hverdagen med balanse og overskudd til det som virkelig er viktig i ditt liv. Da trenger du ikke å gjøre dette helt alene! Bli med på onlinekurset hvile som superkraft, og start din reise mot mer indre ro og tilstedeværelse i hverdagen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Inspirasjon til transformasjon

Det føles skummelt for meg å bli helt personlig ute i det åpne rom for alle å lese. For mer innsikt i mine personlig tanker i hverdagslivet, bli med i min indre sirkel på mail! Der kan vi bli bedre kjent i tryggere rammer og jeg deler inspirasjon til transformasjon ut i fra egen livshistorie.  

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>