Livscoaching og veiledning med helhetlig perspektiv

Bli guidet på en helhetlig måte i utfordrende helse- eller livssituasjoner. Få hjelp til å invitere inn andre perspektiver, verdifull innsikt og finne nye veier når livet går i motbakke.

Hvorfor livscoaching med et helhetlig perspektiv?

Når livet kommer med kriser eller langvarig utfordrende helse- eller livssituasjon kan det være godt å ha noen på laget og som støtter deg på veien. Da er det lettere å ivareta den mentale helsen og livskvaliteten når livet går i motbakke. Jeg kan være en samarbeidspartner og veileder til du igjen ser lyset i enden av tunnelen. 

Noen ganger finnes det ikke en vei ut av en vanskelig helse- eller livssituasjon. Da kan en reorientering i livet og et helhetlig perspektiv hjelpe med å finne mer fred med situasjonen og sinnsro.

I en tilstand av kronisk stress, utbrenthet, indre tomhet eller uro - få hjelp til å skape rom til deg selv, få gode verktøy for mer indre ro, stressbalanse og regenerer styrken din. 

Moderne

Vi tar i bruk kunnskap og verktøy som den moderne verden er ekspert på. Eksempel er HRV-målinger, nyttig kunnskap fra forskning, online undervisning og samtaler.

Urgamle

Mennesker har gjennom årtusener samlet erfaring og visdom. Benytt det som har vist seg verdifult av livsfilosofi, yoga, meditasjon, spiritualitet og energetiske verktøy. 

resultater

Opplev en praktisk kombinasjon mellom det materielle og sjelelige - med fokus på resultater. Fremgang kommer gjennom egen innsats i hverdagslivet, min oppgave er å hjelpe deg på veien.  

Kombiner det moderne og urgamle for mer indre glød, stressbalanse og nye løsninger!

Livscoaching med et helhetlig perspektiv - kort forklart!

Det kan være skummelt å oppsøke en livscoach for første gang. Kanskje det er helt nytt og du stiller deg spørsmålet: hva er egentlig livscoaching med et helhetlig perspektiv?

Et helhetlig perspektiv

I livschoaching arbeider vi ut i fra et helhetlig perspektiv. Det betyr å se hele mennesket i dets naturlige omgivelser med både kroppslige, mentale, atferdsmessige, sosiale og sjelelige faktorer.

Alle problemer er unike. De tilhører ulike mennesker med forskjellige bakgrunn, historie og hverdagsliv. Samtidig er det fellestrekk i underliggende årsaker, menneskelig atferd og psykologi.

Dette gjør det mulig å sette ting inn i system og skape oversikt, i samarbeid med den unike situasjonen til hvert enkelt menneske. 


4 hovedkategorier

I livsocaching med et helhetlig perspektiv arbeider vi ut i fra fire hovedkategorier - spesielt når det kommer til mer komplekse problemer som trenger en systematisk tilnærming:

  1. Fysisk: eksempler er søvnkvalitet, kosthold, kronisk stress, natur og fysisk aktivitet. Viktigheten av hormonbalanse, næringsstoffer, munn- og tarmhelse.
  2. Mentalt: eksempler er hypersensitivitet, nedstemthet, indre uro eller tomhet, mangel på håp, økonomi, relasjoner, overveldelse eller konsentrasjonsproblemer. 
  3. Atferd: mønstre som går på automatikk i underbevisstheten og er med på å opprettholde problemene. Få hjelp til å bli bevisst på disse.
  4. Sjelelig: vi lever i en verden hvor det er lett å miste seg selv og glemme egne behov. Reorienter deg etter indre behov og sjelens vei. 
Livscoaching systematisk og målrettet

Systematisk og målrettet

Livschoaching går ut over kun det å samtale. Det er også innsikt og verktøy som HRV-analyse, nevropsykologi, naturens visdom, urgammel livsfilosofi, sjelens vei, energetiske verktøy og healing.

Opplev en unik kombinasjon mellom det urgamle og moderne, satt inn i et helhetlig perspektiv med struktur og målbare resultater.

Hele prosessen blir skreddersydd ditt liv, problemer og målsettinger. Min oppgave er å bringe alle trådene sammen, se helheten og veilede trygt gjennom prosessen mot dine mål.  

Det jeg liker så utrolig godt med Mari er at hun er ærlig og viser at hun også har sine ting å jobbe med og at livet ikke er perfekt. Hun viser at det er mulig å gjøre endringer og ta ansvar for eget liv! Jeg gleder meg til videre samtaler og utdanning med deg - både online på zoom og fysiske samlinger!

Cecilie Gusdal-HamnesHvem er Mari?

Jeg brenner for å hjelpe mennesker på en helhetlig måte, i et samfunn som har glemt sjelens perspektiver. For meg førte distanse fra min essens til en indre tomhet tidlig i livet og en lengsel jeg ikke kunne forklare. Samtidig opplevde jeg stort press fra omverdenen, overtrening, fokus på prestasjon og et skyhøyt stressnivå.

Det førte til et stort kollaps for snart ti år siden og et liv i kronisk utmattelse. For å gjøre en lang historie veldig kort: mørket brakte meg tilbake til et liv i tråd med sjelens verdier. Ut i fra det vokste det frem en lidenskap for å hjelpe andre mennesker i vanskelige helse- eller livssituasjoner på en helhetlig og profesjonell måte.

Hvem oppsøker meg for hjelp?

Det er både gamle og unge mennesker som oppsøker meg for livscoaching for å løse problemer som indre tomhet, kronisk stress, smerter i kroppen eller usikkerhet rundt veien videre i livet. Det er flest kvinner som søker min hjelp, men også menn og par som ønsker finne nye veier relatert til utfordrende helse- eller livssituasjoner.

Et av mine ekspertområder er å veilede unge voksne med veivalg i livet og bli bedre kjent med sin indre stemme. Det er flere unge mennesker som sliter med lavt energinivå, dårlig forhold til egen kropp og seksualitet, lav selvtillit eller indre uro som søker hjelp i livscoaching.

Et område jeg har spesialisert meg i er et helhetlig perspektiv på vanskelige helsesituasjoner. Jeg har selv opplevd hvordan det er å stå uten hjelp og totalt i villrede. Hjertet mitt brenner for å hjelpe mennesker i slike situasjoner med helhetlige løsninger, nye perspektiver, verdifull kunnskap og innsikt.

Priser for livscoaching

en enkelttime

950,-

Normalpris for en klokketime.

For deg som har behov for en enkelttime for hjelp og støtte på veien i din prosess.

Pakke på 5 timer

4275,-

Spar 10 % på normalpris!

Dette er en pakke på 5 timer - få oversikt over underliggende årsaker og invester i deg selv.

pakke på 10 timer

8075,-

Spar 15 % på normalpris!

Når du har bestemt deg for å ta tak i underliggende årsaker til problemer og vil investere i egen utvikling. 

Hva andre sier?

Mari har vært en trygg og god veileder og lærer i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Hun er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Mathilde Knippen

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang; «We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.» Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng fylt med liv. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom.

Katarina Draböl Ballari

Som veileder og lærer formidler Mari klart og tydelig sin kunnskap, hvorfor et tema er viktig å arbeide med og hva som er viktig å gjøre. Hun er seriøs, men har også en god dose humor og latter. Det er mye varme og omsorg, og hun utstråler trygghet og ro.

Cathrine Emilie Kronen

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte har jeg behov for samtaler?

Dette er veldig vanlige spørsmål, og svaret er: det kommer an på din situasjon. De fleste finner en samtale hver 3-4. uke som en god rytme. I begynnelsen er det noen som føler behov for samtale oftere, for deretter å redusere hyppigheten når ting har stabilisert seg. 

Mellom hver time vil du få oppgaver å arbeide med eller kunnskap å oppdatere deg på. Kunsten er å bruke det du lærer i din hverdag, min oppgave er å veilede deg trygt på veien.

Hvor lenge har jeg behov for samtaler?

Hvor lenge det er behov for samtaler er avhengig av din situasjon, problemstilling og målene du ønsker oppnå.

Noen problemer er enkle å løse hvor det bare er behov for 2-3 samtaler.

Andre problemer er av mer kompleks karakter som har behov for tid og en helhetlig løsningsprosess. Noen føler det viktig med en lenger prosess for dyptgripende personlighetsutvikling, ta tilbake makten over eget liv og leve i tråd med sjelens visjon.

Hvorfor skal jeg bestille gratis introduksjonstime?

Når du bestiller din første time er dette en gratis introduksjonstime på 30 minutter, for å se om kjemien stemmer og om vi ønsker å jobbe sammen mot dine mål.

Hvis det er et JA fra oss begge setter vi opp datoer for samtaler og faktura blir sendt til deg på mail - med mulighet for å betale alt på en gang eller delbetalinger.  Timene må benyttes innenfor et kalenderår fra bestilling. 

Hvor foregår samtalene?

Jeg tilbyr samtaler online på zoom eller i behandlingslokaler på Ål i Hallingdal om du bor i nærheten. Hvis du er usikker på dette med zoom se gjerne artikkelen: hjelp, er det online? 

Hva er greia med pakkesløsninger?

Pakkeløsninger er laget fordi det ut i fra min erfaring skaper best resultater. Det gir mulighet til å skape en helhetlig prosess hvor vi får tid til å gjøre jobben som er viktig.

Det gir en forpliktelse ovenfor deg selv som kan være viktig for å skape løsninger og resultater! I pakken på 5 timer er det 10 % rabatt, og i pakken på 10 timer er det 15 % rabatt på normalpris (950,- pr. time).

Er prisene inkludert mva?

Prisene ovenfor er inkludert 25 % mva som ble pålagt all alternativ behandling fra januar 2021. 

HVA OM JEG HAR ET PROBLEM SOM IKKE KAN LØSES?

Noen problemer er enkle å løse, med lite fokus på underliggende årsaker. Andre problemer er komplekse, med behov for en helhetlig tankegang og et dypdykk i underliggende årsaker. Noen problemer kan ikke løses, få hjelp til å gjøre en reorientering for å kunne finne mer fred med situasjonen som den er.

Er første coachingsamtale skummel?

Nei, på første samtale bli vi bedre kjent! Jeg stiller deg spørsmål, du forteller om din bakgrunn og hva du ønsker hjelp med. Jeg ønsker å skape et trygt rom sammen med deg, hvor det er mulighet for ærlige samtaler med empati og tillit.

Nysgjerrig på mer, men vet ikke helt hvor veien går videre?

Bestill første time - så kan vi sammen se hvor veien går videre og stake ut en kurs som kan passe din personlighet og livsstil.

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer