Livscoaching for indre tomhet, utbrenthet eller kronisk stress. 

Bli guidet på en helhetlig måte i prosessen med vanskelige helse- eller livssituasjoner. Få hjelp til å integrere sjelens perspektiver i hverdagslivet for å komme tilbake til mer mening, indre glød og stødighet. 

Hvorfor livscoaching?

Fokus på helhetlige løsninger skreddersydd ditt liv - for å komme ut av indre tomhet, utbrenthet eller kronisk stress. 

Hvis det bare var å ta kunnskapen inn i hverdagslivet hadde det vært nok å samle den fra bøker, kurs og foredrag for å løse problemer. Det å gå fra kunnskap til endringer i hverdagslivet er en prosess. En bok kjenner ikke deg. Stegene i prosessen må ofte skreddersys din situasjon. Endringer kan være vanskelig når livet stormer, motivasjonen svikter eller problemene hoper seg opp. Det er ingen nederlag å søke hjelp.  

Moderne

Vi lever i en moderne verden full av muligheter! Vi tar i bruk verdifull kunnskap, forskning og verktøy for å effektivisere livscoachingen. Eksempel er HRV-målinger og teknologi.

Urgamle

Mennesker har samlet erfaring, kunnskap og visdom gjennom årtusener med prøving og feiling. Vi tar i bruk det som har vist seg å fungere av livsfilosofi, visdom og energetiske verktøy. 

resultater

Samtalene er resultatorientert! Opplev en praktisk kombinasjon mellom det materielle og sjelelige. Resultatene kommer gjennom egen innsats i hverdagslivet, min oppgave er å hjelpe til på veien.  

Kombiner det moderne og urgamle for å skape indre ro, stødighet og energi!

Livscoaching - kort forklart!

Det kan være skummelt å oppsøke en coach for første gang. Kanskje det er helt nytt og du stiller deg spørsmålet: hva er det egentlig? La oss se nærmere på det, sik at det kanskje blir litt mindre skummelt. 

Et holistisk perspektiv

I livschoaching arbeider vi ut i fra et holistisk perspektiv. Det betyr å se hele mennesket i dets naturlige omgivelser med både kroppslige, mentale, atferdsmessige, sosiale og sjelelige faktorer.

Alle problemer er unike. De tilhører ulike mennesker med forskjellige bakgrunn, historie og hverdagsliv. Samtidig er det ofte fellestrekk i underliggende årsaker, menneskelig atferd og psykologi.

Dette gjør det mulig å sette ting inn i system og skape oversikt, i samarbeid med den unike situasjonen til hvert enkelt menneske. 


4 hovedkategorier

  1. Fysisk: søvnkvalitet, kosthold, kronisk stress, natur og fysisk aktivitet. Viktigheten av hormonbalanse, næringsstoffer, munn- og tarmhelse.
  2. Mentalt: eksempler er hypersensitivitet, nedstemthet, indre uro eller tomhet, mangel på håp, overveldelse, kronisk stress eller konsentrasjonsproblemer. 
  3. Atferd: det er ofte mønstre som går på automatikk i underbevisstheten og er med på å opprettholde problemene. Få hjelp til å bli bevisst over disse.
  4. Sjelelig: vi lever i en verden hvor det er lett å miste seg selv og glemme egne behov. Rejuster og bli kjent med dine indre behov og livsvei. 

Systematisk og målrettet

Livschoaching bringer inn verktøy som går ut over kun det å samtale. Det er også innsikt og verktøy som HRV-analyse, nevropsykologi, naturens visdom, urgammel livsfilosofi, sjelens visjon, energetiske verktøy og healing.

Kunnskapen og verktøyene er satt inn i et system som er målrettet og strukturert. Hele prosessen blir skreddersydd ditt liv, problemer og målsettinger. Min oppgave er å bringe alle trådene sammen, se helheten og veilede trygt gjennom prosessen mot dine mål.  

Det jeg liker så utrolig godt med Mari er at hun er ærlig og viser at hun også har sine ting å jobbe med og at livet ikke er perfekt. Hun viser at det er mulig å gjøre endringer og ta ansvar for eget liv! Jeg gleder meg til videre samtaler og utdanning med deg - både online på zoom og fysiske samlinger!

Cecilie Gusdal-HamnesHvem er Mari?

Jeg brenner for å hjelpe mennesker på en helhetlig måte, i et samfunn som har glemt sjelens perspektiver. For meg førte distanse fra min indre essens til kroniske smerter, indre tomhet og en lengsel jeg ikke kunne forklare. Samtidig opplevde jeg stort press fra omverdenen og høyt stressnivå.

Det førte til et stort kollaps for snart ti år siden og et liv i kronisk utmattelse. For å gjøre en lang historie veldig kort: mørket brakte meg tilbake til et liv i tråd med sjelens verdier. Ut i fra det vokste det frem en lidenskap for å hjelpe andre mennesker i vanskelige helse- eller livssituasjoner på en helhetlig og profesjonell måte.

Priser for livscoaching

en enkelttime

950,-

Normalpris for en klokketime.

For deg som har behov for en enkelttime for hjelp og støtte på veien i din prosess.

Pakke på 5 timer

4275,-

Spar 10 % på normalpris!

Dette er en populær pakke på 5 timer, for å ta tak i problemer og gjøre det til en løsningsprosess.

pakke på 10 timer

8075,-

Spar 15 % på normalpris!

Når du har bestemt deg for å ta tak i underliggende årsaker til problemer og investere i egen utvikling. 

Hva andre sier?

Mari har vært en trygg og god veileder og lærer i min personlighetsutvikling. Hun deler av seg selv og er genuint interessert i andre mennesker. Hun bryr seg og er full av kjærlighet. Hun er veldig dyktig i faget sitt og har mye kunnskap.

Mathilde Knippen

Din medmenneskelighet og varme som du utstråler gir et lys når alt føles mørkt. Einstein sa en gang; «We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.» Denne qouten gjenspeiler det du uttrykker og mer enn det! Du har erfaring av den tunge mørke tiden i et lite mørkt rom, som til slutt ble til en stor grønn eng fylt med liv. Den åpenheten og livsgleden du deler er smittsom.

Katarina Draböl BallariSom veileder og lærer formidler Mari klart og tydelig sin kunnskap, hvorfor et tema er viktig å arbeide med og hva som er viktig å gjøre. Hun er seriøs, men har også en god dose humor og latter. Det er mye varme og omsorg, og hun utstråler trygghet og ro.

Cathrine Emilie Kronen

Ofte stilte spørsmål

Hvor ofte har jeg behov for samtaler?

Dette er veldig vanlige spørsmål, og svaret er: det kommer an på din situasjon. De fleste finner en samtale hver 3-4. uke som en god rytme. I begynnelsen er det noen som føler behov for samtale oftere, for deretter å redusere hyppigheten når ting har stabilisert seg. 

Mellom hver time vil du få oppgaver å arbeide med eller kunnskap å oppdatere deg på. Kunsten er å bruke det du lærer i din hverdag, min oppgave er å veilede deg trygt på veien.

Hvor lenge har jeg behov for samtaler?

Hvor lenge det er behov for samtaler er avhengig av din situasjon, problemstilling og målene du ønsker oppnå.

Noen problemer er enkle å løse hvor det bare er behov for 2-3 samtaler.

Andre problemer er av mer kompleks karakter som har behov for tid og en helhetlig løsningsprosess. Noen føler det viktig med en lenger prosess for dyptgripende personlighetsutvikling, ta tilbake makten over eget liv og leve i tråd med sjelens visjon.

Hvorfor skal jeg bestille gratis introduksjonstime?

Når du bestiller din første time er dette en gratis introduksjonstime på 30 minutter, for å se om kjemien stemmer og om vi ønsker å jobbe sammen mot dine mål.

Hvis det er et JA fra oss begge setter vi opp datoer for samtaler og faktura blir sendt til deg på mail - med mulighet for å betale alt på en gang eller delbetalinger.  Timene må benyttes innenfor et kalenderår fra bestilling. 

Hvor foregår samtalene?

Jeg tilbyr samtaler online på zoom eller i behandlingslokaler på Ål i Hallingdal om du bor i nærheten. Hvis du er usikker på dette med zoom se gjerne artikkelen: hjelp, er det online? 

Hva er greia med pakkesløsninger?

Pakkeløsninger er laget fordi det ut i fra min erfaring skaper best resultater. Det gir mulighet til å skape en helhetlig prosess hvor vi får tid til å gjøre jobben som er viktig.

Det gir en forpliktelse ovenfor deg selv som kan være viktig for å skape løsninger og resultater! I pakken på 5 timer er det 10 % rabatt, og i pakken på 10 timer er det 15 % rabatt på normalpris (950,- pr. time).

Er prisene inkludert mva?

Prisene ovenfor er inkludert 25 % mva som ble pålagt all alternativ behandling fra januar 2021. 

HVA OM JEG HAR ET PROBLEM SOM IKKE KAN LØSES?

Noen problemer er enkle å løse, med lite fokus på underliggende årsaker. Andre problemer er komplekse, med behov for en helhetlig tankegang og et dypdykk i underliggende årsaker. Noen problemer kan ikke løses, da handler det om å leve best mulig med de forutsetningene som er.

Er første coachingsamtale skummel?

Nei, på første samtale bli vi bedre kjent! Jeg stiller deg spørsmål, du forteller om din bakgrunn og hva du ønsker hjelp med. Jeg ønsker å skape et trygt rom sammen med deg, hvor det er mulighet for ærlige samtaler med empati og tillit.

Vil du har mer informasjon?

Selv er jeg en av de som ønsker all informasjon før jeg tar beslutninger, og jeg trenger litt tid på denne prosessen. Gjelder det deg også forstår jeg det godt! Ønsker du mer informasjon? Bestill en helt gratis 30 minutter introsamtale, for å stille spørsmålene du har på hjertet. 

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

>