Jeg har opplevd at mitt liv endret seg totalt over natten, hvor jeg gikk fra å være et sprudlende menneske med livet foran meg til å være totalt utmattet, uten energi til å ta vare på meg selv og med ekstreme smerter i kroppen.

Uten fremtidshåp

Den ene dagen ventet verden på meg, og i neste øyeblikk var mitt livsgrunnlag revet vekk under beina på meg. Etter måneder i en tilstand med utmattelse, og uten svar fra legene på hvorfor, trodde jeg livet mitt var over og fremtiden var som et stort mørkt hull – uten fremtidshåp.

Idrettsglad og aktiv

Jeg har alltid vært en aktiv person, som var med på alt både på friidrettsbanen, med venner, på skolen, med jobb og familie. I en alder av 21 år gikk jeg fra å være superaktiv til å bli en paralysert versjon av meg selv som tilbrakte store deler av døgnet i senga.

Dette var en stor overgang, og det føltes som om hele livet hadde forsvunnet vekk fra meg. 

Hvorfor dele min reise fra mørket og tilbake til livet?

I dag er det mange mennesker som opplever kronisk slitenhet, utbrenthet og utmattelse. Det er forskjeller i disse tilstandene, men i arbeid med klienter og studenter har jeg oppdaget at det er veldig mange av de underliggende årsakene som sammenfaller. 

Fordi det er så mange mennesker som sliter med energinivå, synes jeg det er viktig å dele kunnskap og innsikt fra min egen reise og erfaring fra arbeid med klienter og studenter. Min vei tilbake til livet har  vært kronglete og fylt med både oppturer og nedturer. Det viktigste for meg er at mørket har brakt meg tilbake til et liv i tråd med sjelens verdier og visjon. 

Mitt ønske er at det kan gi inspirasjon og motivasjon til deg som leser. Det kan være du står i en vanskelig situasjon, eller kanskje du kjenner noen som kan bli inspirert av min historie.

Del gjerne videre

Kjenner du noen som kan ha behov for inspirasjon og verdifull kunnskap? Del gjerne denne bloggen videre, det setter jeg utrolig stor pris på. Og følg gjerne med videre for nye blogginnlegg og videoer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ikke gå glipp av verdifull informasjon!

Mitt ønske er å nå ut til mennesker som har behov for hjelpen jeg kan tilby og kunnskapen som deles. I mailgruppa blir det ofte litt mer personlige tanker om det som skjer i mitt liv, helhetlig helse og spiritualitet. Hjertelig velkommen!  

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer