Kunsten å hvile - GRATIS minitrening til deg!

Hvordan redusere stress og la kroppen hvile? Velkommen til den gratis minitreningen kunsten å hvile - lær kroppen og hodet å slappe av og skape mer indre ro. Nedenfor finner du alle videoene i kunsten å hvile.

La pusten ta deg tilbake i kroppen


Det er en ting som ofte blir glemt når hvile skal tilbake i kroppen! Hvorfor er det så viktig med aktivering før deaktivering og hvile? Nøkkelen finnes i nervesystemet, hvor kroppen trenger å få beskjed om at trusselen enten er bekjempet eller flyktet fra... før vi kan gå inn i dypere HVILE og indre ro.  

Gi slipp på stress i nakke og skuldre


Hvorfor er underbevisstheten viktig i stressmestring? En kort innføring i to grunnleggende funksjoner i underbevisstheten. Pust og rolige yogaøvelser for å gi slipp på anspenthet i nakke og skuldre.

Et lite tips: tenk på HVORFOR det er viktig for deg å ta tilbake hvile i hverdagen - hva er din viktigste motivasjon?

Enkel og effektiv meditasjon


Enkel og effektiv meditasjon for å gi slipp på stress. Bruk takknemlighet som en lysfakkel i mørket og naturen for å bringe inn naturlige rytmer. Hvordan få underbevisstheten med på laget i deg å gjøre endringer?

Rolig yoga for å gi slipp på stress


Vi setter sammen det  vi har lært så langt for å lage en magisk stund på yogamatten sammen! La pusten og rolige yogaøvelser ta deg tilbake i kroppen og skape mer indre ro. 

Et viktig tips på slutten av timen, som er superviktig hvis du står fast i kronisk stressa modus.

Kroppen din fortjener hvile


Rolig yoga for å gi slipp på stress. La pusten og rolige øvelser ta deg tilbake i kroppen og skape mer indre ro.

Verktøy for å gi underbevissheten ressurser til å ta tilbake hvile i hverdagen!

onlinekurs mot kronisk stress

vil du være med på reisen videre mot indre ro?

Bli med på onlinekurs mot kronisk stress - hvor vi gjør et dypdykk i temaet og hvordan finne veien ut av kronisk stress og indre uro. Det kan være vanskelig å gjøre endringer alene, så jeg har laget dette kurset for deg som ønsker hjelp og støtte på veien!


Få hjelp til å navigere i stresstilstanden og etablere en praksis for mer indre ro og stødighet. Bli guidet i prosessen med viktig kunnskap, pusteøvelser, rolig yoga og meditasjon. 

10 minutter om dagen

Med bare 10 minutter om dagen kan du komme så langt i å redusere stress og ta tilbake overskudd og indre ro i hverdagen. Du fortjener egentid!

60 dager

Invester 10 minutter i 60 dager for å gi deg selv muligheten til å gi slipp på stress, lade batteriene og skape mer indre ro. Kroppen din fortjener det.

100 % online

Få alt hjem i din egen stue og ta det i DITT tempo. Kurset er delt inn i oversiktlige moduler, slik at det er enkelt å finne tilbake til kunnskapen.


Bestem helt selv hvor mye tid du vil investere - med bare 10 minutter om dagen kommer du LANGT med å redusere stress og ta tilbake indre ro i hverdagen. Ta det i ditt tempo!Videoene med kunnskap er delt inn i korte bolker, enkelt å få med seg i en travel hverdag! Videoene med meditasjon, guidet avspenning og yoga er på alt fra 10-60 minutter, slik at du kan få det med deg på travle dager eller sette av LUKSUSTID til deg selv på dager som tillater tid til dyp hvile og indre ro. 

Onlinekurs mot kronisk stress for å få hjelp til å finne indre ro og tilstedeværelse...

bring deg selv ut av vanen med å stadig strekke strikken litt for langt og følelsen av å være lav på energi. 

Kanskje du kjenner deg igjen?

det er lett å bli opphengt i hverdagens hamsterhjul og glemme egne behov

Plutselig var denne uka gått også... uten tid til å ta vare på egne behov - alt er gått så fort!

Når du først skal sette deg ned for å slappe av dirrer kroppen, det er  vanskelig å lande og tankene går på høygir om alt som skulle være gjort. Den indre stemmen roper: jeg har ikke tid til å bare sitte her!

Mobiltelefonen skriker etter oppmerksomhet når det er en ledig stund i hverdagen.

Det er en indre uro som aldri helt slipper taket... det går kanskje ut over konsentrasjon, søvnkvalitet eller relasjonen til deg selv.

Du er ikke rar som kjenner på disse tingene, det er ganske vanlig i et hektisk stressa samfunn. 

Kjenner du deg igjen? Da inviterer jeg deg på en reise med onlinekurset yoga mot kronisk stress.


Hva inneholder onlinekurs mot kronisk stress?

Kurset er laget som et system for å hjelpe deltakerne med å komme ut av kronisk stressa modus. Vi gjør et dypdykk i underliggende årsaker til ubalanse i nervesystemet og stress, slik at det blir mulig å skape langvarige resultater. Med bare 10 minutter om dagen har du gått gjennom alle videoene med kunnskap på 28 dager.


Modul 1: enkle verktøy

Praktiske verktøy for å gi slipp på stress i hverdagen. Korte videoer med grunnleggende verktøy. Disse kan være med deg i hverdagen for å kickstarte prosessen! Få en grunnleggende innføring i rolig yoga, pust og meditasjon. 


Modul 2: kunnskap

Kunnskap og ny bevissthet er nøkler til endring. Kurset inneholder 3 moduler med kunnskap om kroppens nervesystem og underliggende årsaker til stress - forklart på en lett forståelig måte som kan brukes i hverdagen.


Modul 3: rolig yoga

10 timer rolig yoga for å redusere stress. Dette er rolig og nærende yoga, og alle øvelsene utføres sittende eller liggende. Hver time har ulike tema som er viktig for å ta tilbake hvile i hverdagen og redusere kronisk stress.


Modul 4: meditasjon

Meditasjonskurs - stillhetens klarhet. Få hjelp til å komme i gang med din meditasjonspraksis på en trygg og effektiv måte. Et perfekt verktøy for å håndtere en hektisk hverdag på en mer balansert måte.

Hva yogastudenter sier...

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen
Yogastudent

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Min erfaring med hastverk og stress er

er grunnen til at jeg laget onlinekurset mot kronisk stress

Onlinekurs mot kronisk stress

I mange år levde jeg med et skyhøyt stressnivå. Jeg klarte aldri helt å lande i kroppen, og følte en konstant indre uro. Når jeg skulle slappe av vibrerte det i hele meg. Musklene var anspent og jeg hadde mye smerter. Det gikk lang tid før jeg tok inn over meg at jeg var nødt til å gjøre noe med mitt stressnivå. 

Når jeg fikk mer kunnskap om helhetlig helse, forstod jeg at det var helt nødvendig å redusere stressnivået for at kroppen skulle ha muligheten til å lade opp batteriene og ha ressursene til å reparere seg selv.

Jeg hadde levd med et så høyt stressnivå over så lang tid, at reisen til mer indre ro og hvile ble kronglete og utfordrende. Men etter hvert fant jeg de viktigste nøklene for å redusere stress - som jeg ønsker å dele med deg! 

Pris for kurset onlinekurs mot kronisk stress

Online yoga mot stress

2 900,-

Onlinekurs mot kronisk stress inneholder:
Praktiske verktøy
Kunnskap
 Rolige yogatimer 
Meditasjonskurs 
Alt på egen medlemsportal,
 slik at du kan ta det i ditt tempo!

Hva yogastudenter sier...

Liv Gade bokinspirator yogastudent

På yogatimer opplever jeg at Mari er dedikert – rolig – og fokuserer på bevissthet, balanse og kontakt med ditt indre! Hun har en god stemme, og sang for oss tilslutt – da fikk jeg tårer i øynene! For et vakkert vesen! 

Liv Gade, bokinspirator

Medlemsportalen fungerer helt utmerket! Den er ryddig, oversiktlig og lett å finne frem i.  Supert at du skriver noen ord om hva øktene innebærer, og hvor lang tid de tar. Da kan man tilpasse både etter hva man har behov for der og da, og hvor lang tid man har til rådighet. Jeg kjenner at «dørstokkmila» blir kortere med et sånt tilbud, og i tillegg er timene veldig bra. Helt supert opplegg!

Astrid

Dette er utrolig behagelige yogatimer. Jeg kan komme om jeg opplagt eller fullstendig kjørt. Å legge meg ned på matta, koble meg av verden utenfor en drøy time, er blitt noe jeg ser fram til med stor glede. Deilig å få tøyd kroppen og kjenne meg helt avslappet. Jeg sover for det meste veldig godt etter yogatimer med deg.

Åse Vabog


Se for deg en hverdag

med indre ro og tilstedeværelse


Hvis du lar ting være som de er nå - hvordan vil hverdagen se ut om et år? For meg førte en stressa tilstand til mer stress. Det ble en negativ sirkel jeg ikke klarte å bryte ut av på egenhånd. Jeg trengte hjelp.

I kurset blir du guidet gjennom prosessen med å komme ut av den negative sirkelen med kronisk stress. Hvordan vil det føles å kunne ligge på sofaen og virkelig slappe av og lade opp batteriene? Koble ut verden og finn indre ro... eller være mer til stedet i øyeblikket?

Yoga nidra mot stress
Lande i kroppen

Få hjelp til å lande i kroppen og finne indre stødighet, slik at det blir lettere å sette grenser i hverdagen og finne indre ro.

Kronisk stress
Nytelse

Gi deg selv rom til å koble på sansene, slik at du kan nyte det som er godt i livet. Gi smakene tid til å utfolde seg!

Yoga mot stress
Tilstedeværelse

Livet flyr forbi om vi ikke gir oss tid til å være til stede i de små øyeblikkene i livet. Ta tilbake fargene i hverdagen.Har du spørsmål om onlinekurs mot kronisk stress?

Se om du finner svarene her, eller ta kontakt med meg!

Hvem er kurset for?

Kurset er for deg som ønsker å finne tilbake til indre ro og ta tilbake hvile som en superkraft i hverdagen - uavhengig om du er ung eller gammel, mann eller dame. Med en investering på 10-20 minutter om dagen kommer du SÅ LANGT!

Jeg er nye til yoga, passer dette for meg?

Yogaøvelsene i kurset er veldig rolige og nærende. Alle øvelsene foregår sittende eller liggende. Det går i et supersakte tempo, så du få med deg alt selv om du er nybegynner. Vi har fokus på pust og det å synke inn i posisjonene, uten hastverk eller prestasjonspress. Disse timene er laget for å gi slipp på stress og finne indre ro. 

Hvordan får jeg tilgang?

Kurset er 100 % online - rett hjem i din egen stue. Rett etter du har kjøpt kurset får du en mail med link, brukernavn og passord til medlemsportalen. Der finner du hele kurset, med både kunnskap, yoga og meditasjon. Det er bare til å klikke på linken og logge seg inn - så har du tilgang til alt og kan ta det i ditt tempo! 

Er det datatekniske vanskelig?

Nei, det datatekniske er ikke vanskelig. Ved påmelding får du tilsendt en link med brukernavn og passord. Klikk på linken og logg deg inn. Inne på medlemsportalen er det lett å finne frem til ulike videoer, og du  trykker bare på play og er i gang.

Hvor lenge har jeg tilgang?

Du har tilgang til alt kursmateriell i et helt år.

Hva er inkludert i kurset?

Kurset inneholder 4 moduler skreddersydd for å hjelpe deg til å gi slipp på stress og finne mer indre ro, slik at du kan ta tilbake hvile som en superkraft i hverdagen. 

1. modul: 5 dager til mindre stress - en innføring i grunnleggende yoga, meditasjon og pust.

2. modul: restorative yoga - 10 ulike yogatimer for å hjelpe deg med å gi slipp på stress.

3. modul: kunnskap og bevisstgjøring - 15 videoer med verdifull kunnskap om kroppens stressresponser. 

4. modul: stillhetens klarhet - meditasjonskurs.

JA, jeg vil være med på onlinekurs mot kronisk stress

Få hjelp til å navigere i stresstilstanden og etablere en praksis for mer indre ro og stødighet. Jeg er med deg steg for steg på veien!

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer