Gratis online yoga mot stress

På denne siden legges det innimellom ut gratis online yoga mot stress - med ulike tema og øvelser for å finne mer balanse i nervesystemet og roe ned. 

Grunnleggende pusteøvelse mot stress! Balanser nervesystemet og finn mer indre ro gjennom hverdagen med denne enkle og effektive pusteøvelsen.

Først AKTIVERER vi kroppen for så å finne DEAKTIVERING - hvile. Nervesystemet trenger aktivering av kroppen (aka kjempe eller rømme fra trigeren) før den kan finn hvile. Denne lille yogaøkten kan hjelpe deg meg å balansere nervesystemet og HRV (hjertevariabilitet).

Velkommen til månehilsen (Chandra Namaskar) for en dypere kontakt med månens rytmer, visdom og ressurser 🌛🌝🌜 Månehilsen er designet for å stilne sinnet og roe ned kroppen i kontakt med de feminine energiene til månen.

Hva sier studenter om yoga med Mari?

Mari er en yogainstuktør som rangeres høyt på min yogastjernehimmel. Hun legger sjel og hjertet i praksisen, og formidler yoga gjennom en emosjonsreise som gjør at vi oppdager stadig nye sider ved oss selv. Du er empatisk og lydhør. Du deler av dine erfaringer, gode men også de mindre gode. Det gjør yoga til et fristed- et fristed for tanker og kroppslig ubehag. 

Veronica Olsen

Jeg har nå vært så heldig å deltatt på 3 yogakurs hos Mari. Det å få et så verdifullt pusterom i hverdagen har vært viktig for meg og noe jeg har sett frem til hver uke. Mari har ikke bare god kunnskap om det hun driver med, men har en tilstedeværelse og en behagelig fremtoning som i mine øyne er viktig i denne sammenheng. Hun byr på seg selv og har en genuin interesse for å hjelpe mennesker rundt seg. Jeg vil anbefale Mari på det varmeste, og håper flere får muligheten til å oppleve det hun formidler via sine kurs

Lene Marie Weum Knudsen


Jeg har i mange år tenkt at yoga ikke er noe for meg, men allerede etter første timen med Mari ble jeg klar over at yoga er noe jeg trenger og som gir meg så utrolig mye. Mari er en dyktig yogalærer og skaper en veldig god og trygg stemning som gjør at jeg gleder meg til hver eneste time. Hun deler mye kunnskap som som vi alle har godt av å ta inn over oss i en travel hverdag. Det hjelper meg å være bevisst på hva kroppen trenger både fysisk og psykisk, og til å skape en bedre balanse i hverdagen.

Cecilie Fossdal

Lyst på mer online yoga og meditasjon mot stress og utbrenthet?

Hjertelig velkommen til medlemskap for yoga og meditasjon i naturens rytmer - perfekt for deg som opplever kronisk stress eller utbrenthet. Det er rolige nærende timer som hjelper deg inn i ekte hvile, avspenning og kontakt med naturens helbredende rytmer. Få tilgang til live timer i fellesskap og et stort utvalg av online timer på medlemsbiblioteket - praktiser når det passer deg.

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer