I dette intervjuet forteller jeg om min vei ut av mørket med kronisk utmattelse.

Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter.

Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse, erfaringer med de ulike fasene og problemer på veien. Hør om fremtidstanker og hvordan livet er i dag med livsgnist, energi og mening!

Under intervjuet får du et innblikk i et unikt system som Pål-Esben Wanvig har utviklet over mer enn 15 år for å hjelpe utbrente, syke og slitne mennesker tilbake til livet igjen på en effektiv måte. Det er dette systemet jeg er utdannet i gjennom livscoaching. Du får et praktisk eksempel på hvordan det er mulig å løse komplekse helseproblemer på en systematisk og strukturert måte.

Oversikt over teamene som tas opp under intervjuet

#Introduksjon

inn i kollaps, helsevesen og diagnoser, manglende fremtidshåp

#Første seminar med Pål-Esben Wanvig: 4 min 30 sek

fra hjelpesløshet til løsninger
introduksjon til systematisk rammeverk for å finne veien ut av utmattelse
de 4 fasene til systemet

#Fase 1: fysiologiske årsaker: 8 min

søvnproblem: 10 min
tarmsystem, lekktarm og kosthold: 14 min 30 sek
tannhelse og kavitasjoner: 16 min
hva er en kavitasjon? 23 min 08 sek

#Fase 2: psykologiske faktorer: 25 min 20 sek

avbruddshåndtering: 28 min
ta makta tilbake over egne tanker og følelser: 29 min 30 sek
systematisk løser av andre problemer: 31 min

#Fase 3: sykdomsfremmende atferd 32 min

Arbeidsnarkoman
Sunne og kjærlige grenser
Frykt for overbelastning: 33 min 50 sek
Den PERFEKTE løsningen!: 36 min 50 sek
Målesystem av medisinsk kvalitet til eget bruk: 42 min 20 sek

#Fase 4: minimalisere sjansene for tilbakefall 44 min 10 sek

Balanse mellom hvile og aktivitet

#Oppsummering: 45 min 30 sek

Hvordan har denne prosessen vært?
Bruker min erfaring og kunnskap til å hjelpe andre mennesker!
Vår styrke i veiledning og coaching
Visjon for fremtiden

Få mer informasjon om det unike systemet (som jeg også benytter i livscoaching):

https://www.wanvig.no/podkast-episode-2-derfor-blir-du-utbrent-og-slik-finner-du-veien-ut/

https://www.wanvig.no/utbrent/

https://www.marianfinsen.no/livscoaching/

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ikke gå glipp av verdifull informasjon!

Mitt ønske er å nå ut til mennesker som har behov for hjelpen jeg kan tilby og kunnskapen som deles. I mailgruppa blir det ofte litt mer personlige tanker om det som skjer i mitt liv, helhetlig helse og spiritualitet. Hjertelig velkommen!  

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer