Yoga i kontakt med månens rytmer

Yoga i kontakt med månens rytmer

Medlem yoga og meditasjon

Video

Video

9 Innhold

0% Ikke begynt enda

Yogatimer i kontakt med månens sykluser og rytmer. Bli bedre kjent med månens ressurser og hvordan du kan ta disse med inn i hverdagen. For mindre stress og indre uro - mer tilstedeværelse og feminin intuisjon.

Fullmåneyoga

MODULE 1

Yogatimer i resonans med fullmånens ressurser og krefter.

Kom i nærmere kontakt med fullmånens kvaliteter og ressurser 🌝🙏🏼innsikt i fullmånens tema og egenskaper for hjelp i ditt liv ✨ For indre ro, kontakt med egne rytmer og næring på alle plan.

Kom i kontakt med fullmånens ressurser og rytmer 🌝 hva tilbyr den deg? Og hva har du behov for i denne fullmånetida? Få hjelp fra fullmånens gyllende kraft til å gi slipp på stress og anspenthet i muskler.

Månelyset skinner og kan omfavne deg med sine helbredende krefter. Få hjelp med å gi slipp på stress, hastverk og indre uro. Har du lyst til å gå gjennom en hel månefase er dette en fin forberedelse til nymånen hvor vi kan gjøre et nytt ritual for å ha fokus på å etablere stillhet og indre ro. Det blir så mye lettere når vi først har fått hjelp fra fullmånen med å gi slipp. TID: 60 min

Nymåneyoga

MODULE 2

Yogatimer i resonans med nymånens kvaliteter og ressurser.

🌛🌝🌜Nymåne = ny fase🌛det er en god tid for å starte nye prosjekter eller gjøre en liten kursendring om det er behov for der i livet. Takknemlighet = nøkkelen til hjertet og smelte muren som ofte har lukket seg rundt det moderne mennesket sine hjerter. Hjertet er kommunikasjonsbrua til sjelen, grunnlaget for å kjenne sine virkelige behov, visjon og livsvei. Start den nye månefasen med fokus på takknemlighet for å komme mer tilbake til deg selv og ditt ♥️ Bruke gjerne meditasjoner og avspenninger med fokus på takknemlighet i den nye månefasen (ligger flere muligheter på medlemsportalen). Masse lykke til ♥️🌟🌝 PS: beklager at dere bare ser halve hodet mitt når vi er stille fjell 🙈men jeg tror timen kan være nyttig og vakker selv med feil og mangler 🌻🌲🌸

Rolig nærende nymåneyoga med intensjon for resten av månefasen som kommer. Nymånen er en fin tid for nye begynnelser og en reorienting mot det som virkelig er viktig for deg. Hva er viktig å ha fokus på den neste tiden? Vi lander dagen i fellesskap, gir slipp på stress og legger til rette for en god natt med søvn.

Halvmåneyoga

MODULE 3

Restorative yoga med halvmånen. For å gi slipp på det som hindrer deg i å finne indre ro og stillhet med deg selv. Halvmånen er i siste kvarter og på vei ned - en perfekt tid for å gå hjelp av månens helbredende krefter for å gi slipp på det som hindrer deg i å nå dine mål.

Måneeklipser

MODULE 4

Yoga og meditasjon som et ritual for måneeklipser

Velkommen til yoga og meditasjon som et ritual for måneeklipsen 🌚✨🍂 Dette har vært en ekstra intensiv tid mellom to eklipser! Det kan være følelser som kommer til overflaten, kanskje indre uro og usikkerhet. På en måneeklipse skygger jorda for månen sitt lys. Det kan bringe oss i nærmere kontakt med vår egen underbevissthet hvor vi får muligheten til å bearbeide fastlåste følelser og gamle mønster. Du kan også gjøre denne timen når du virkelig har behov for å gi slipp på fastlåste følelser eller gamle mønster! Eller om du ønsker å komme i dypere kontakt med månens kvaliteter i forhold til det å arbeide med dine skyggesider og sjelens læretema.

Månehilsen - chandra namaskar

MODULE 5

Bli med på en nærende og rolig månehilsen - hvor vi gjør en god oppvarming med bevegelse av alle store ledd, 1 runde med månehilsen hvor vi blir værende i posisjonene en stund og en rolig avslutning.

Velkommen til to runder med månehilsen! Vi gjør en kort oppvarming med fokus på bakside lår som vi arbedier mye med gjennom månehilsenen. Deretter gjør vi to runder med månehilsen og avslutter med en kort månemeditasjon. Denne timen kan tilpasses etter hvor naturen er i månesyklusen når du gjør yogapraksisen din!

Klar for å komme i gang?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer