Yoga for chakrasystemet

Yoga for chakrasystemet

Medlem yoga og meditasjon

Video/tekst

Video/tekst

12 Innhold

0% Ikke begynt enda

Yoga med fokus på hovedchakraene. Gjør et dypdykk i temaene til chakraene og forstå deg selv bedre. Det er en spennende verden å bevege seg inn i som kan gi ny innsikt og inspirasjon.

Oversikt over chakrasystemet

MODULE 1

Her finner du en oversikt over chakrasystemet! Hva er et chakra? Hvorfor kan det være veldig spennende å bli bedre kjent med temaene til de ulike chakraene? Oversikt over 1-6 chakra med farger, temaer og innsikt.

1. chakra

MODULE 2

Få hjelp til å komme ut av frykt og overlevelsesmodus. Finn tilbake til indre stødighet og trygghet... med en god kontakt til moder jord.

2. chakra

MODULE 3

Følelsen av at fargene og sola er på vei - det finnes håp! En yogatime når du har behov for motivasjon, solas helbredende krefter og vekke til livet et prosjekt. Det er viktig å vekke opp 2. chakra for langsiktig motivasjon, glede, kreativitet og lek.

3. chakra

MODULE 4

3. chakra er relatert til flere spennende tema som hastverk, stress, selvtillit og identitet. Det er veldig viktig i forbindelse med det å sette sunne og kjærlige grenser for seg selv!

4. chakra

MODULE 5

Yoga for hjertechakra (4. chakra). Vi gjør et lite dypdykk inn i temaene til 4. chakra og åpner opp i brystet. Inviter inn kvaliteter som empati, fleksibilitet, takknemlighet og indre ro. Hjertechakra er en brobygger mellom det fysiske og sjelen/spirituelle som kan næres gjennom yoga og meditasjon.

5. chakra

MODULE 6

Kan være underliggende årsaker til problemer med nakke og skuldre? Vi ser nærmere på dette fra et helhetlig perspektiv, både i forhold til det fysiske og metafysiske.

Trenger du hjelp til å komme ut av en destruktiv indre dialog? Er det vanskelig å være din egen beste venn? 🙈 jeg tror de fleste kan kjenne på dette innimellom, og du er ikke alene. Jeg kommer stadigvekk innom destruktive indre dialog, kunsten er hva vi gjør med den… indre dialog er relatert til 5. chakra - la oss se nærmere på akkurat det!

6. chakra

MODULE 7

Bli med på en yogatime som tar deg gjennom de viktigste temaene for 6. chakra (også kaldt ditt indre øye). Det er spennende livstemaer som er SÅ VIKTIG i livet for å være på rett sted til rett tid :)

1-7. chakra

MODULE 8

Yoga for å balansere hele chakrasystemet.

Velkommen til en reise i chakrasystemet for innsikt og visdom 🌙✨ vi gjør en indre reise til alle hovedchakraene for å skape bevissthet og bringe inn balanse i de ulike chakraene. Få innsikt i hovedtemaene til de ulike chakraene og kanskje bringe inn nye perspektiver til deg selv? En nærende og rolig time☯️

Klar for å komme i gang?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer