Rolig yoga

Rolig yoga

Medlem yoga og meditasjon

Video

Video

37 Innhold

0% Ikke begynt enda

Velkommen til timer med rolig dynamisk yoga. Det er timer for å lande i kroppen og bringe inn bevegelse. Du får god tid i de ulike posisjonene, og vi har fokus på riktig teknikk og god muskelaktivering. Mange av timene er morgenyoga, men passer like godt å gjøre midt på dagen eller om ettmiddagen. Finn det som føles godt for deg og din kropp. ENJOY!

Rolig yoga 30 min

MODULE 1

Her finner du dynamiske yogatimer i rolig tempo. Alle videoene i denne modulen er på 30 minutter. Mange av timene er morgenyoga, men de passer like godt på ettermiddagen eller kvelden for deg som ønsker det. Godt for kropp, sinn og sjel.

Lag en god start på dagen med rolig yoga :) Finn det som føles godt for deg!

Solhilsener og krigerposisjoner for en stødig start på dagen, med selvtillit og trygghet i egen kropp!

Morgen yoga med fokus på skuldre og kontakt med ditt eget hjertet - for en god start på dagen!

Start dagen med bevegelse - morgenyoga 🔆vend blikket innover, bevege de store ledda og lag en god start på dagen 🤩🙏🏼

La deg selv inspirere til å invitere solas lys og krefter inn i denne dagen, inn i livet, inn i kroppen og inn i hver eneste celle. Fordi du fortjener å la solas lysstråler skinne på deg.

Legg til rette for gode dager (eller helg som i videoen) ved å invitere inn solskinnet til kropp, sinn og sjel. Finn det som funker for deg og din kropp.

Velkommen til olabukseyoga for dager der du skal raskt videre til jobb eller andre forpliktelser. Gjør det enkelt å bringe inn noen yogaøvelser på morgenkvisten for å gjøre kroppen klar til en stillesittende hverdag. Vi har fokus på øvre del av kropp med bryst og skuldre.

Yoga med fokus på balanse - både fysisk og mentalt ☯️☀️ passer godt for deg som sliter med å finne denne berømte balansen i hverdagen - mellom hvile og aktivitet slik at vi ikke brenner lyset i begge ender.

Morgenyoga med høstens rytmer 🍂 starter vi dagen med å akseptere overflod i livet. Rolige øvelser, pust og en deilig avspenning på slutten. Passer veldig godt for deg som kanskje synes høsten er litt kjip og lei 😳 timen kan også gjøres på andre tidspunkt i året - spesielt hvis du har utfordringer med å akseptere overflod i livet.

Noen dager er preget av mensensmerter (for oss kvinner) og en følelse av å være tung i kroppen. På slike dager setter jeg ekstra stor pris på at vi kan lage en god start på dagen i fellesskap (på slike dager hadde jeg nok ikke gjort yoga bare for meg selv) - for å skape andre muligheter og bringe inn litt flyt i kropp og sinn. Denne timen har vi også fokus på å bringe inn nysgjerrighet til dagen! For å åpne opp for nye perspektiver og være åpen for å teste ut nye måter å gjøre ting på.

Kom tilbake til pusten din og kjenn på følelsen av å være i din egen kropp. Hva slags signaler prøver å kroppen din å gi deg? Få opp pulsen litt på morrakvisten og legg til rette for en dag med stabilitet og god balanse.

Kom i kontakt med din egen indre stødighet som tåler vær og stormer. Fokus på god kroppsholdning som fundament for denne stødigheten. Slik at du kan møte hverdagen med føttene godt planta på jorda og med god kroppsholdning, og stå stødig i det dagen har å by på.

Hva er det hjertet ditt hvisker at er viktig for deg? 💕 Kunsten å stå med rak ryggsøyle og kjempe for det som virkelig er viktig.

Hvordan komme i dypere kontakt med din indre krigerkraft? Dette er en stabil kraft som gjør at du kan stå stødig i livets stormer godt forankret i indre verdier. Det vil ikke si å gå til krig eller benytte vold - men hvordan kjempe med stødig selvtillit, hjertets verdier og stå opp for det du mener er riktig?

La oss starte dagen sammen på en inspirerende og rolig måte. Ta med deg takknemlighet som en lysfakkel inn i dagen og tida som kommer. En god lang avspenning på slutten (10 min).

Hvordan håndtere høstmørket? I mange år gikk jeg inn i vinterdepresjon når mørket omsluttet meg. Tankene ble mørket og livet ble vanskelig. Denne timen inneholder tips og triks for å bli litt bedre venn med høstmørket og vinteren med den mørke tida som vi går mer og mer inn i.

Den mørkeste tiden av året byr på muligheten til å vende blikket innover med refleksjon og ettertanke. Naturen viser veien til å sentrere kraften vår med næring og omsorg. Uten vinter med hvile og regenerasjon, ingen blomstring om sommeren.

Rolig yoga 40 min

MODULE 2

Rolig yoga for å redusere stress og bringe inn bevegelse i kroppen. Alle videoene i denne modulen er på 40 minutter. Mange av timene er morgenyoga, men de passer like godt på ettermiddagen eller kvelden for deg som ønsker det.

Bli med på min morgenpraksis - med en kombinasjon mellom funksjonell bevegelse og yoga. For bevegelse i alle store legg og gjøre kroppen klar for en ny dag! Elementer fra denne praksisen bruker jeg selv hverdag dag, og tilpasser ettersom hvor lang tid jeg har tilgjengelig. Noen ganger er det 5 minutter, andre dager 40 minutter. ENJOY!

En rolige yogatime for å komme i kontakt med sendte av kroppen som hjem indre styrke og kraft. Finn god kroppsholdning og naturlig selvtillit som kan tas med ut i hverdagslivet. Tid: 30 min + 10 min avspenning for å komme i kontakt med senter av kroppen og indre kraft.

I denne yogatimen er det fokus på det å akseptere at vi alle sammen er feilbarlige mennesker 🦋...og at det å jage etter det perfekte er en energitappende evighetsmaskin som drenerer livsgnist og krefter 🤯😳perfeksjonismen har vært dypt forankret i mitt sinn og noe veldig mange er opplært til gjennom samfunnet og skolesystemet. Hva hadde endret seg i livet om vi ikke jager etter det perfekte? 🌟jeg har opplevd at det er lettere å sette i gang med prosjekter jeg brenner for, men som er litt skumle og risikoen for at det ikke går som planlagt er ganske høy 🙈redusert stressnivå, bedre indre dialog og mer glede i det jeg gjør i hverdagen 🌟

En yogatime for å reorientere vår innstilling til feilene vi gjør. I samfunnet vi er en del av er mange opplært til å hige etter perfeksjonisme. La oss i fellesskap prøve å bli bedre på å bli litt glad i feilene vi gjør og at det ikke er så innmari farlig å gjør feil. Dreie innstillingen til at feil gir muligheten for læring og vekst. Det viktigste er å gjøre så godt vi kan, lære av feilene og prøve igjen!

Få inspirasjon fra elementet vann! Vi går inn i den første vårtiden hvor is og snø blir til flytende vann. Finn mer flyt og fleksibilitet i inspirasjonen fra det stadig endrende elementet vann.

Lege og forfatter Audun Myskja skriver i sin bok om hvor viktig morgenstunden er for resten av dagen. I denne timen gir vi en impuls til resten av dagen med takknemlighet! Det kan hjelpe deg til mer indre ro og vende blikket mot det som faktisk er godt i livet. Takknemlighet kan være en lysfakkel i mørket.

Dette er en yogatime for å feire min absolutt favoritt-ferie: PÅSKEN. Det er en tid for å virkelig våkne til liv, invitere inn våryrheten og den livgivende krafta til sola i hver eneste celle. Dette er en tid for fruktbarhet, det å skape og gå inn i aktiv yangmodus! PS: hvis du på en annen tid av året har behov for litt energi, håp og livgivende krefter er dette en god time å være med på. ENJOY!

Finn inspirasjon fra blomstenes naturlige rytme 🌼 og blomstre inn i din unike farge for dagen 🙌🏼 og ta den med videre inn i hverdagslivet for inspirasjon og selvtillit 🕺💃

Inviter inn farger og letthet for dagen og sommeren ☀️🦋 sett en intensjon for sommerukene som ligger foran oss. Du kan også gjøre denne timen på andre tidspunkt i året hvor du har behov for sommerfuglens farger, letthet og håp. Passer godt om du opplever en periode som kanskje er litt tung og dyster...

Dette er en yogatime for å gi slipp på vonde følelser som har satt seg i kroppen 😓 vi har alle perioder hvor de vonde følelser tar litt overhånd, det er en del av lover og helt okei. Kunsten er å etterhvert gi slipp på det som har satt seg fast og vende blikket mot det som gir en varm følelse i hjertet 💞🌸 vi er her sammen - uansett tilstand. Timen kan også brukes for å gi slipp på stress, anspenthet og følelsen av hastverk 🙈🙈🙈

Rolig morgenyoga 2022

MODULE 3

Bli med å aktivere senter av kroppen for å skape indre stødighet for dagen.

Når vi har opplevd usikker tider og frykt over tid låser ofte hjernen seg i visse mønster og svart/hvitt tankegang. Få impulser til å bringe inn nye perspektiver og tanker!

En deilig start på dagen for å åpne opp i hoftene og finne mer stødighet i senter av kroppen.

Vekk opp kroppen fra innsiden og kjenn varmen bre seg fra senter av kroppen. Kom i kontakt med din indre flamme for mer energi og indre glød!

Yoga for å styrke senter av kroppen og kom i kontakt med din indre kjerne! Det kan føre til mer stødighet og indre ro i hverdagen - akkurat som fjellet som står der stabilt og stødig.

Skap god støtte til ryggen gjennom stødig kjernemuskulatur. Veldig god time hvis du kjenner litt murring i korsryggen og forebygge at det utvikler seg videre.

Yogatime med en deilig flyt! Og bringe inn ydmykhet for egen kropp, sinn og naturen rundt oss. Hvordan bevege kroppen med ydmykhet og ta hensyn til deg selv?

Velkommen til en yogatime for tilstedeværelse! Passer godt når tankene svirrer som en pingpong-ball i hodet og skuldrene blir dratt oppetter ørene. Gi deg selv muligheten til å lande i kroppen og komme tilbake til her og nå.

Sommersolverv har en unik transformerende egenskaper! Gå i kontakt med ilden til sommersolverv for energi, ressurser til transformasjon og inspirasjon 🔥 passer godt når du har behov for å gjøre endringer eller føler deg litt demotivert...

Denne timen starter med bevegelse av alle store ledd - for blodsirkulasjon og smøring av leddene! Dette er min favorittmåte å starte dagen på☀️🌿 det er også veldig god oppvarming til all annen form for trening og fysisk aktivitet 💪🏼

Klar for å komme i gang?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer