Korte yogatimer!

Korte yogatimer!

Medlem yoga og meditasjon

Video

Video

11 Innhold

0% Ikke begynt enda

Her kan du være med på korte yogatimer som passer godt inn i en hektisk hverdag. Litt er bedre enn ingenting, så rull ut matten når du har en ledig stund. Jeg bruker selv yoga som korte pauser i min hverdag - det er så godt for kropp og sinn.

Korte dynamiske yogaøkter

MODULE 1

Inviter inn flyt i kropp, sinn og følelser. Gå fra stuck state og stress - til å bringe inn flyt når hverdagen er hektisk, eller ferien trenger litt mer flyt!

Aktiver kjernemuskulaturen gjennom denne yogaøkten! Passer perfekt om du har problemer med korsrygg eller ønsker å bygge styrke fra innsiden og ut. En kort og greit liten treningsøkt i ferien.

Før AKTIVERING av kroppen for så å finne DEAKTIVERING - hvile. Nervesystemet trenger aktivering av kroppen (aka kjempe eller rømme fra trigeren) før den kan finn hvile. Denne lille yogaøkten kan hjelpe deg meg å balansere nervesystemet.

Åpne opp for indre stødighet gjennom krigerposisjonene. Finn riktig muskelaktivering og stabilitet i kroppen - for å invitere indre stødighet i både kropp og sinn. Deilig sommerferie-yoga for å fortsatt være i kontakt med sommerens ildkrefter - som er maskuline og stødige.

En kort yogaøkt for aktivering av kroppen gjennom grunnleggende stående stillinger! Fint for å få opp pulsen og litt bevegelse av kroppen i en stillesittende hverdag.

Solhilsen i hata yoga er litt annerledes enn i f.eks. vinyasa yoga - få innsikt i denne deilige solhilsen her! Jeg opplever denne type sohilsen som veldig skånsom for kroppen og en veldig deilig måte å komme i kontakt med solkreftene 🌞🌞🌞 en perfekt start på dagen!

Restorative yoga

MODULE 2

Korte timer med restorative yoga - for å finne indre ro og hvile i en hektisk hverdag!

Er tonen mot deg selv blitt litt for hard den siste tiden? 🤯 Er den indre stemmen streng? 😳😰Gi deg selv et lite pusterom med denne yogatimen 🧘🏼‍♀️🙏🏼 du fortjener det. PS: timen slutter litt brått på grunn feil i opptaket. Bruk litt tid på slutten av timen til å komme ut av fosterstilling og opp i sittende stilling. Avslutt gjerne timen i skredderstilling med et lite namaste 🙏🏼

Gi slipp på spenninger i nakke og skuldre

MODULE 3

Her finner du korte timer med rolig yoga for nakke og skuldre. Passer godt som en liten pause om du sitter mye i hverdagen foran skjerm og merker det blir belastende for øvre del av kroppen.

Rolige yogaøvelser for nakke og skuldre, perfekt som en liten pause i hverdagen for å løse opp i anspenthet og gi slipp på smerter. Perfekt for deg som sliter med nakke og skuldre ved arbeid foran skjerm.

En rolig og kort stund med yoga for å løse opp i anspenthet i nakke, øvre del av rygg og skuldre. For en velfortjent pause i hverdagen for å ta vare på deg selv 🙂

En kort yogaøkt for å aktivere og styrke muskulaturen i nakken. Pust for å balansere nervesystemet for å gi slipp på anspenthet i skuldre og nakke. Finn det som føles godt for deg og din nakke.

En rolig yogaøkt som en liten pause i hverdagen for å gi slipp på spenninger i nakke og skuldre. Passer godt hvis du har en stillesittende hverdag foran skjermer! Gjerne som en liten pause i arbeidshverdagen for å gi slipp spenninger eller forebygge smerter i nakken.

Klar for å komme i gang?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer