Innsikt og kunnskap

Innsikt og kunnskap

Medlem yoga og meditasjon

Video

Video

19 Innhold

0% Ikke begynt enda

Her finner du spennende innsikt og kunnskap om temaer som omfatter helhetlig helse, meditasjon, yoga, personlig- og spirituell utvikling. Det er for deg som har behov for inspirasjon eller leter etter helhetlige løsninger på problemer.

Inspirasjon

MODULE 1

I denne modulen finner du inspirasjon med korte videoer! Det er informasjon om flere spennende temaer, som blant annet ensomhet, naturens rytmer, månen og den kvinnelige syklus. Alle videoen er på rundt 5 minutter.

Når Norge stengte ned i våres følte jeg meg veldig godt forberedt til å håndtere en hverdag hjemme med redusert sosial kontakt og drifte egne dager... fordi dette har vært min hverdag gjennom mange år med kronisk utmattelse. I denne tiden lærte jeg å lage en best mulig hverdag for meg selv ut i fra de forutsetningene jeg hadde! 🌼 Når jeg snakker med mennesker i dag så er det mange som er frustrerte, stressa, lei og hele situasjonen påvirker den mentale helsa. Jeg har fått spørsmål fra flere om jeg kan dele litt av min erfaring og hvordan håndtere en slik situasjon på en så god måte som mulig ut i fra forutsetningene vi har?

Hvordan håndtere en hverdag som er annerledes og kanskje mer krevende enn normalen? 🍂Etter mange år med kronisk utmattelse har jeg mye erfaring med en hverdag hvor jeg var mye hjemme, lite sosial kontakt og redusert aktivitet. I disse videoene deler jeg tips og triks til å gjøre slike dager så gode som mulige ut i fra de forutsetningene vi har 🌟✨...jeg håper det kan være verdifullt for noen der ute som har behov for det ☺️🙏🏼

Tips og triks til hvordan vi kan benytte trær til å gi slipp på vonde følelser og hvorfor kontakten og forholdet til naturen kan være så viktig når livet blir vanskelig 🌲🍂 Kan naturen hjelpe oss med tilhørlighet og redusere følelsen av ensomhet? 🤔sjekk ut min erfaring i videoen, som kanskje kan være verdifull informasjon for noen der ute? 🌞🤞🏼

For min del har det vært en liten blåmandag! 🙈..som ikke helt sammenfalt med mine planer om å starte opp «ukas innsikt» på nyåret 🌟men kanskje det handler mer om hvordan innstilling vi har til slike dager, enn å ha et ønske om at de ikke skal være en del av livet? 🤔😖

Hvordan blir vi påvirka av månen? Har den i det hele tatt noen innvirkning på oss? Mange av mine kvinnelige studenter og klienter er nysgjerrige på månens ulike faser i relasjon til deres egen syklus! Har de noen fellestrekk eller relasjon til hverandre?

Menneskekroppen har ikke forandret seg vesentlig på flere tusen år, men det har skjedd store forandringer i verden og menneskers forhold til naturen. Vi preges både bevisst og ubevisst av å leve i et patriarkalsk samfunn, som ikke er tilrettelagt kvinners behov og lengsler.

Naturen er noe veldig håndfast. Noe vi kan ta på, se, føle og erfare. I Norge er vi så heldige at det er store kontraster mellom sommer og vinter, så vi kjenner naturens rytmer enda tettere på kroppen og opplever de store forskjellene. Samtidig er naturen så mye mer enn bare det håndfaste. Et annet ord for naturen er moder jord. På engelsk kaldt «the great goddess». For meg er moder jord et begrep som favner bredt og dypt. Det er som et stort nærende fang og så mye mer enn det vi kan erfare med våre fem sanser. Hun bærer og nærer alt liv i vår materielle verden. Det er moder jord vi alle sammen kommer fra og går tilbake til når vi dør. Fra et sjamanistisk perspektiv kan vi se på moder jord som et eget vesen som består av tre aspekter. De tre aspektene representerer en hel livssyklus – fra noe blir født til det dør. Nært forbundet med de ulike årstidene og hvordan de også beskriver en hel livssyklus.

Det som var mest overraskende når min verden ble mørk med kronisk utmattelse var ensomheten og hvordan den påvirket min hverdag...

Få innsikt i noen av de konsekvensen jeg opplevde av ensomheten.

La øynene falle på vakker natur og la deg selv inspirere til bevegelse og yoga fra fjellheimen.

Samtaler og intervjuer

MODULE 2

Her finner du opptak av samtaler og intervjuer om spennende tema innenfor helhetlig helse, meditasjon, personlig- og spirituell utvikling. Til inspirasjon, ettertanke og påfyll av kunnskap.

Hvordan finne inspirasjon i trær? De kan være gode venner full av innsikt og visdom! I denne videoen forteller Yasmine og Mari mer om deres erfaring med å gå i dyp resonans med trær og dere erfaring med dette... med blant annet mindre stress og følelse av ensomhet.

En nærende samtale med min store helt - Audun Myskja. Gjennom mange år med sykdom og mørke tider har han vært en av mine lysfakler og kilde til håp. Jeg håper denne samtalen kan bringe lyset videre til deg som har behov for det.

Et av de mest spennende områdene innen personlig og spirituell utvikling finner vi under temaet selvregulering – kunsten å bevisst regulere våre egne tanker, følelser, adferd, handlinger og motivasjonen bak våre handlinger, samt vår fysiologiske og biologiske helse. I denne videoen blir jeg intervjuet av min lærer Pål-Esben Wanvig om kunsten å regulere seg selv.

Hvordan kan tannhelsen påvirke kroniske sykdommer og utmattelse? I dette intervjuet deler jeg min erfaring med tannhelse i forhold til ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Jeg deler av min reise med å finne riktig tannlege, økonomiske utfordringer og selve prosessen med operasjon av kavitasjoner (inflammasjon i kjevebeinet). Leter du etter løsninger på kroniske helseutrfordringer? Da er denne informasjonen til deg!

I dette intervjuet forteller jeg om min vei ut av ME, fibromyalgi og kronisk utmattelse. Bli med på en spennende reise fra total kollaps i begynnelsen av 20-årene, utmattelse, frustrasjon og smerter. Få innsikt i de 4 fasene for å løse underliggende årsaker til kronisk sykdom og utmattelse, erfaringer med de ulike fasene og problemer på veien. Hør om fremtidstanker og hvordan livet er i dag med livsgnist, energi og mening!

Livsritualer for de store overgangene i livet

MODULE 3

En spennende del av min utdanning er som sjaman! Dette kan være ukjent og kanskje litt rart for noen... og det er helt greit. For meg er en sjaman sjelens terapeut. En brobygger mellom det materielle og sjelelige. Når sjelens perspektiver bringes inn i hverdagen, kan livet få en helt annen mening og dybde. Det bringer inn nye fargespekter og verdifulle perspektiver i hverdagens karusell. I denne modulen få du mer informasjon om en av sjamanens viktige oppgaver: livsritualer for de store overgangene i livet. Dette er dåp, konfirmasjon, bryllup og begravelse - for å hjelpe sjelen på sin naturlige vei.

Få innsikt i hva et sjamanistisk bryllup er for noe - og naturens perspektiv på at to mennesker velger å dele livet med hverandre.

Helhetlig helse

MODULE 4

Kunnskap om helhetlig helse!

Problemer med nakke og skuldre er noe mange opplever. Her deler jeg noe av min erfaring og hvordan jeg har funnet løsninger på smerter i nakken. Vi ser på noen av de vanligste underliggende årsakene og hvordan starte å gjøre noe med disse. Ved alvorlige problemer, store smerter og ved diagnoser er det viktig å oppsøke lege/fysioterapeut. Jeg deler av min egen erfaring og generelle løsninger på underliggende årsaker og hvordan jeg fant veien ut av mine smerter.

Hva er et chakra? Hvorfor kan kunnskap om chakraene hjelpe deg? Hvordan kan vi arbeide med chakrasystemet? Kort introduksjon til hovedchakraene og deres ulike tema!

Hva er karma og dharma? Hvorfor er det viktig å arbeide hardt med min karma i hverdagslivet? Hvordan påvirker disse grunnleggende livsprinsippene livet og handlingene våre? En spennende introduksjon til temaet karma og dharma!

Klar for å komme i gang?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer