Guidet avspenning og meditasjon

Guidet avspenning og meditasjon

Medlem yoga og meditasjon

Video

Video

12 Innhold

0% Ikke begynt enda

Guidet avspenning og meditasjon for å redusere stress og finne hvile. Gi deg selv muligheten til å bare være for en liten stund og lade opp batteriene til resten av dagen eller uka!

Guidet meditasjon

MODULE 1

Guidet meditasjon for å finne stillhet og hvile. Reduser stress og kom litt mer tilbake til deg selv.

Meditasjon i naturen med elementet vann 💧❄️

Guidet meditasjon og introduksjon til de 5 livsprinsippene til Dr. Mikao Usui.

Guidet avspenning

MODULE 2

Her finner du guidet avspenning for hvile, indre ro og regenerasjon.

La bølgene med havets magi og makt føre deg inn i dyp hvile og regenerasjon.

Gi slipp på spenninger og stress, la deg nære av solas helbredende krefter og energi :) Perfekt hvis du opplever en liten energidupp i løpet av kroppen og trenger en liten stund for å lade batteriene!

Finn hvile og avspenning i kontakt med vårens ressurser. Inviter inn den livgivende og sprudlende kraften til sola.. som nærer og inspirerer! Gi slipp på anspenthet, smerter og mørke i muskler og sinn.

Næring og energi fra sola og sommeren! Kom i kontakt med solas livskraft og inviter den inn i din egen kropp – for meg energi og gi slipp på anspenthet. Passer godt også på andre tider av året hvor du har behov for å minne deg selv på solas varme og energi.

Guidet avspenning for å finne hvile og gi slipp på anspenthet og stress. Nære deg selv med kraften av våren og 2. chakra… for å komme mer i kontakt med din indre glød og livskraft.

Guidet avspenning for å komme i enda nærmere kontakt med eget hjertet! Lytt til hjertet ditt… inspirasjon til å ta med hjertets kraft og impulser inn i kroppen og videre inn i hverdagen.

Finn hvile og avspenning i kontakt med 6. chakra. En guidet avspenning med fokus på kvalitetene og ressursene til 6. chakra og komme i nærmere kontakt med disse. For å nære muskler og celler… samt inspirere til å lytte til kroppens behov.

En deilig avspenning for å gi slipp på anspenthet i rygg, nakke, skuldre og kjeve. Finn en behagelig måte å ligge på… og la deg selv vandre på denne reisen for å nære din egen kropp.

Tillat deg seg selv en liten pause i hverdagen for å gi slipp på spenninger og smerter i nakke og skuldre.

Gi deg selv litt tid for å finne hvile og gi slipp på anspenthet i muskler. Fordi du fortjener det!

Klar for å komme i gang?

Comments are closed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer