• Medlemsportal
  • /
  • Yoga og meditasjon som ritual for de 8 årstidsmarkeringene

Yoga og meditasjon som ritual for de 8 årstidsmarkeringene

Yoga og meditasjon som ritual for de 8 årstidsmarkeringene

Medlem yoga og meditasjon

Video/tekst

Video/tekst

33 Innhold

0% Ikke begynt enda

Vi kommer fra naturen og har i mange tusen år levd sammen med dens rytmer, impulser og ressurser. Det har vært en helhetlig forståelse av kroppen, levesett og naturen. Hva kan forbedre seg om vi gjenoppdager naturens visdom?

Introduksjon til naturens rytmer

MODULE 1

Hva er egentlig naturens helbredende rytmer? Og hva er det sjamanistiske årshjulet? Dette er spennende introduksjon til yoga og meditasjon som ritual for de 8 årstidsmarkering. Kanskje du får litt nye perspektiver på årstidene og hvordan du kan bruke naturens ressursers i din hverdag.

Samhain

MODULE 2

Velkommen inn i den mørkeste tiden av året! Det er tid for å klargjøre til det dypeste yin og vinteren. Dette er en veldig spesiell tid - og i forhold til det sjamanistiske årshjulet starten på en ny syklus.

Vintersolverv

MODULE 3

Ta med inspirasjon fra naturens vinterstemning på yogamatten. Tillate oss selv å lande i stillhet og vende blikket innover. Kom i kontakt med stillhetens klarhet for å kjenne etter hva du har behov og din visjon for det kommende året.

Imbolg

MODULE 4

Ønsk sola velkommen tilbake i kropp, sinn og sjel med yoga og meditasjon som et ritual for årstidsmarkeringen Imbolg. Med både imbolg og nymånen er dette en perfekt tid for en ny start med blanke ark. Hva er det du virkelig har lyst til at skal skapes gjennom året som kommer? Og hva er de viktigste tingene å starte med gjennom den første månesyklusen? TID: 60 min

Vårjevndøgn

MODULE 5

Kom i kontakt med solas kraft og magi! Det er tid for en ny vår og frydefullhet. En perfekt tid for å gi slipp på vinterens mørke og åpne opp for solas helbredende krefter. La deg selv gå i kontakt med hestehoven, blåveisen og hvitveisens sprudlende vårkrefter. TID: 60 min

Lammas

MODULE 8

Få et enda dypere innblikk i årstidsmarkeringen Lammas... hva handler det egentlig om? Hvordan omfavne høsten og livets gaver på et enda litt dypere plan?

Dypdykk i høstens helbredende rytmer

MODULE 9

Høsten kan ofte være en vanskelige årstid for mange. Jeg opplever ofte å møte meg selv i døra om høsten - dystre tanker kommer lettere, tårene sitter løst og livet kaster lys over det jeg kanskje ikke har klart å gi slipp på som jeg ikke lenger trenger. Derfor har jeg laget en egen modul med høsten som tema - så vi kanskje kan bli litt bedre venn med høstens helbredende rytmer og kunsten å gi slipp.

Mykne inn i høstens rytmer sammen med bjørkebladenes skiftende farger 🍂 få inspirasjon til å invitere inn høsten ressurser og kvaliteter… og bringe de inn til kroppens celler og dine egne naturlig rytmer 🌙✨ for kroppen vet hvordan den skal gå i rytme med naturens skiftende årstider.

For mange i det moderne samfunnet kan det være en utfordring og gå fra sommer og YANG over til høsten med forberedelser til YIN 🌞🥶 klargjør kropp og sinn for å i resonans med høstens helbredende rytmer 🌾🍂✨

Yoga og meditasjon som et ritual for høstjevndøgn - hvor dag og natt er like lange. Hva er viktig å ha fokus på rundt denne tida av året? Og hvorfor er det en god ide å forberede seg selv på å kunne gå inn i det dypeste yin? Bli med inn i et dypdykk i høstjevndøgnets magiske og helbredende rytmer ✨🌾🍂

Kjenner du deg klar for å gå nærmere inn på det å gi slipp gjennom tilgivelse? Det kan være et stort tema å begi seg inn på (hvor det ofte er mange misforståelser), her får du en fin guide til å starte prosessen.

Yoga i naturen

MODULE 11

Velkommen til yogatimer i naturen! Disse timene er laget for å gi deg inspirasjon fra naturen og kanskje til å ta med deg yogamatten og ipaden/telefonen utendørs? Hvis det er en regnfull dag kan du selvfølgelig gjøre timene innendørs. Men jeg håper disse timene kan bringe litt inspirasjon fra naturens rytmer inn i ditt hjerte

Velkommen til en yogatime i fjellheimen med fjellas stødighet og ur-trygghet. Det er en time med fokus på å komme tilbake til deg selv med stødighet og lande trygt i kroppen. Jeg håper timen kan inspirer til å komme i kontakt med naturens rytmer og helbredende krefter.

Bli inspirert av fjellene og snøen som smelter. Finn flyt i inspirasjon med isen som blir til vann - og inviter inn fleksibilitet i kroppen. Inviter inn lekenhet og utforske kroppen.

Velkommen til unik inspirasjon, påfyll og næring fra fjellene og naturen. Få inspirasjon inn i din egen stue fra fjellene, snøen som smelter, sola som nærer og vekker naturen til liv igjen. I fellesskap skal vi finne næring og påfyll av energi!

Klar for å komme i gang?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Denne siden bruker cookies/informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du vår bruk av cookies på denne siden. Velkommen!  Les mer

Pen
>